joi, octombrie 22, 2020

Nu mai este un secret că plantele sunt aliatul sănătății, cam pentru orice afecțiune. În perioada aceasta, putem profita de o plantă minunată.

Dincolo de mirosul superb și de posibilitățile variate de a-l folosi, socul este o plantă cu multiple beneficii.

Capacitatea extraordinară a socului din dietă de a regla metabolismul şi de a stimula funcţiile de eliminare face din această plantă medicinală un excelent adjuvant şi accelerator în curele de slăbire şi în cele de curăţare a organismului, dând ca rezultant final nu doar slabirea dar si eliminarea celulitei și a toxinelor din organism.

Citește și:

„Atenţie, însă! Consumate în exces, preparatele pe bază de soc devin periculoase”, subliniază Frunza-verde.

În ceea ce privește cura de slabire și detoxifiere cu soc, iată ce spune fitoterapeutul Elena Badea: “Indiferent de motivul pentru care ai nevoie să slăbeşti, sănătate sau estetică, este important să conştientizezi că ai nevoie de un plan bine pus la punct pe care să-l respecţi până la capăt.

Citește și:

Acest plan trebuie să aibă în vedere trei aspecte. Într-un program de pierdere în greutate, este recomandată o dietă fără carne (cu exceptia peştelui, de 2-3 ori pe săptămâna), fără mezeluri şi alimente prăjite, fără produse cu aditivi alimentari, zahăr, margarină şi băuturi răcoritoare. Activitatea fizică nu trebuie neglijata, iar de foarte mare ajutor este şi utilizarea plantei medicinale despre care vorbim, socul”

Parteneri--