miercuri, iunie 29, 2022

Echlibrul hormonal este foarte important pentru sănătatea generală a organismului. Acesta dictează modul în care organele și corpul funcționează.

Din nefericire, în prezent, foarte multe persoane se confruntă cu probleme ale echilibrului hormonal.

Acesta este influențat în mod negativ de stilul de viață nesănătos și de acumularea stresului.

Atunci când hormonii nu sunt echilibrați în mod corespunzător se pot dezvolta o multitutine de boli și probleme de sănătate. Adesea, echilibrul hormonilor este ignorat drept cauză a unor probleme de sănătate.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Tonic pentru echilibrarea hormonilor

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunde”, de pe Antena 3, acolo unde a dezvăluit beneficiile uimitoare ale traistei ciobanului.

O să vorbim despre o plantă care face foarte mult bine. Nu poate fi consumată de toată lumea, de aceea să fim atenţi la prospect şi să întrebăm medicul.

Traista ciobanului este foarte bună. Se poate consuma şi ca tinctură, dar şi ca ceai. Nu se consumă mai mult de trei luni. Să nu încercăm să-l facem prea tare.

Să-l facem cum trebuie. Peste 1 lingură de plantă punem 250 ml de apă. Se fierbe 5 minute la foc mic şi îl lăsăm 30 de minute la infuzat. Se bea rece.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Este bun pentru dereglările hormonale sau peristaltismul colonului. Poate fi folosit ca un sedativ, atunci când nu putem dormi.

Cei cu tiroidă nu au voie să bea şi nici cei care au insuficienţă renală. Tinctura poate intârzia menstruaţia, de aceea să fim atenţi. Ajută la eliminarea apei din corp şi reglează apetitul. Luptă împotriva colesterolului, de asemenea.

Este bun şi atunci când avem hemoragii, inclusiv în cazul femeilor care au hemoragie menstruală”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadru rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

Înainte de începerea unui tratament, fie el și natural, este indicat să ceri sfatul medicului deoarece acesta poate interacționa în mod negativ cu alte tratamente pe care le urmezi în paralel.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private