duminică, iunie 26, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre o plantă extraordinară pentru tuse și ulcer, pe care adusea o călcăm în picioare fără să ne dăm seama ce proprietăți are.

Planta o călcăm în picioare deși siropul e o plantă extrem de benefică pentru aparatul respirator. Siropul de pătlagină e bun pentru tuse, pentru plămâni pentru aparatul respirator și pentru ulcere, colite intestinale de fermentație.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Se pun 500 de grame de zahăr cu 400 de grame de frunză și jumătate de pahar de apă.

Frunzele se toacă mărunt și se fierb la foc mic până se produce un sirop de culoare maronie și se trece printr-un tifon și obligatoriu să nu folosim lingură de fier în această mixtură.

Putem la frigider și luăm o lingură indiferent de perioada zilei pentru profilaxie, pentru tratament luăm 3 linguri pe zi dimineața la prânz și seara. Frunzele de pătlagină se culeg când înflorește pătlagina. Putem lua 3-4 săptămâni”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.


Leac pentru temperatură și răceală

Bioenegoterapeutul a vorbit despre un ceai care este grozav pentru anumite afecțiuni. Scade temperatura și alungă răceala.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

„Acum este perioada brusturelui. Important este să nu culegem planta mare, ci să luăm rădăcinile plantelor mici pentru a face acest ceai. Pentru prepararea lui trebuie să folosim rădăcina proaspătă, nu cea bătrână.

Este foarte bună pentru tot ce înseamnă parte reumatică, osteoporoză, pentru cei care sunt purtători de virus hepatic sau în urma accidentelor vasculare.

Se ia rădăcina, se spală, se usucă şi se toacă mărunt, mărunt. Se pune o lingură la două pahare de apă. O lingură de plantă la 250 ml de apă. Se fierbe 10 minute la foc mic şi se lasă două ore la infuzat.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Acest ceai se bea dimineaţa, pe stomacul gol. Ceaiul este preluat imediat de către sânge. Bem toată cantitatea de ceai în ziua respectivă. După ce fierbe, mai rămân în jur de 300 de ml.

Acest ceai de brusture îl puteam face oricând. Este bun şi atunci când avem temperatură. Ne scade şi temperatura şi ne trece şi răceala.”, a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private