Sari la conținut

Plante cu efecte magice pentru sănătate: ‘Ne diluează sângele, sunt bune pentru tensiune’

Lidia Fecioru a dezvăluit la Antena 3 care sunt plantele cu efecte miraculoase pentru sănătate. Diluează sângele și sunt bune pentru tensiune.

Leușteanul. E foarte relaxant, bun pentru tensiunea arterială.

Patrunjelul. Ne diluează sângele.

Frunzele de dafin. Sunt bune pentru diabet, pentru tensiunea arterială, chiar hipertensiune.

Rostopasca. Tot ce înseamnă plante aromate puternice sunt plante pe care le foloseau șamanii. Se pot folosi în descântece, afumări și așa mai departe.

Ceaiul de pelin. Pelinul e bun pentru alungarea spiritelor rele, pentru alungarea negativismului, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„Planta de 100 de ani”, care îți poate prelungi viața

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit la un moment dat despre „planta de 100 de ani”, care îți poate prelungi viața. Ai nevoie de 5 picături în fiecare dimineață!

„Planta se numeşte aloe, dar în limba rusă, se numeşte „planta de 100 de ani”, pentru e pentru longevitatea vieții, pentru prelungirea viaţii.

Pentru a putea face un tratament cu această plantă, în condiţiile de acasă, pentru că în comerţ găsim tot felul de geluri, dar acasă luăm frunzele, luăm frunzele și le tocăm mărunt, mărunt.

Folosim vodcă şi punem aşa: la cinci părţi de vodcă avem o parte de plantă. Adică măsurăm cu paharul, dacă am pus cinci pahare de vodcă, punem un pahar de aloe. Şi lăsăm la întuneric o lună de zile, la macerat.

E bine să o punem într-o sticlă de culoare închisă, albastră sau maro, şi după aceea putem lua câte cinci picături în fiecare dimineaţa.

Ne va ajuta pentru îndepărtarea accidentelor vasculare ischemice, cele care duc la paralizie. Curăţă vasele de sânge, îndreaptă somnul, e foarte bun pentru tot ce înseamnă sinusuri şi urech..

Are betacaroten, acid folic foarte mult şi e bun şi pentru digestie. Dar doar cinci picături în fiecare dimineaţă şi e bine să mâncăm înainte ceva şi apoi la 15 minute după ce am mâncat să luăm picăturile”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Această plantă echilibrează balanța hormonală

„O să vorbim despre o plantă care face foarte mult bine. Nu poate fi consumată de toată lumea, de aceea să fim atenţi la prospect şi să întrebăm medicul.

Traista ciobanului este foarte bună. Se poate consuma şi ca tinctură, dar şi ca ceai. Nu se consumă mai mult de trei luni. Să nu încercăm să-l facem prea tare.

Să-l facem cum trebuie. Peste 1 lingură de plantă punem 250 ml de apă. Se fierbe 5 minute la foc mic şi îl lăsăm 30 de minute la infuzat. Se bea rece.

Este bun pentru dereglările hormonale sau peristaltismul colonului. Poate fi folosit ca un sedativ, atunci când nu putem dormi.

Cei cu tiroidă nu au voie să bea şi nici cei care au insuficienţă renală. Tinctura poate intârzia menstruaţia, de aceea să fim atenţi. Ajută la eliminarea apei din corp şi reglează apetitul. Luptă împotriva colesterolului, de asemenea.

Este bun şi atunci când avem hemoragii, inclusiv în cazul femeilor care au hemoragie menstruală”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadru rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: