Sari la conținut

Plantele care atrag banii ca un magnet! Este OBLIGATORIU să ai și tu una în casă

Plantele, așa cum știm cu toții, energizează casa purificând aerul și sporind fluxul de oxigen. Plantele, potrivit specialistilor, declanseaza energie pozitiva in viata noastra de zi cu zi. Ei sfătuiesc să puneți plante de bani în casă pentru a aduce noroc și succes. Centralele monetare, de exemplu, elimină barierele în calea progresului financiar și oferă multe fluxuri de venituri.  Descoperiți în cele ce urmează plantele de interior care aduc bogăție, fericire și prosperitate.

1. Pachira – arborele banilor

Fiind o plantă Feng Shui, Pachira planta banilor- este ideală pentru biroul și casa voastră, unde doriți să creați un mediu pozitiv. Arborele de bani Pachira este cunoscut în special pentru că aduce bogăție, noroc și prosperitate.

Deoarece aceste plante vin împletite, se spune că este mai bine să le iei pe cele care au trei până la cinci împletituri și cel puțin cinci degete de frunze pentru a-ți favoriza norocul.

2. Bamboo

Denumită în mod obișnuit o fabrică Fu Gwey Zhu în China, bambusul este considerat a aduce noroc, avere, putere și onoare. Fiind o plantă Feng Shu, Lucky Bamboo promovează pozitivitatea. Deoarece această plantă necesită un proces de îngrijire sumar, vă va fi destul de ușor să aveți grijă de ea. Deci, obținerea unui mediu pozitiv nu va fi o mare problemă aici.

Citeste si:

3. Planta Șarpe

Planta Șarpe este printre acele plante de noroc care promovează pozitivitatea. Motivul pentru aceasta este capacitatea unei plante șarpe de a absorbi orice gaz dăunător din aer și de a absorbi toxinele din jur. Când ai un mediu curat și verde, te concentrezi mai bine asupra muncii tale, așa că tinzi să fii mai productiv.

4. Crinul Pacii

Peace Lily se numără printre acele plante de birou care tinde să aducă avere. Având capacitatea de a curăța mediul de lucru, Peace Lily vă face spațiul de lucru mai sănătos și mai prietenos cu munca. Deoarece acest mic prieten nu necesită multă lumină sau întreținere , puteți profita la maximum de el petrecând timp minim în întreținerea lui.

5. Orhideea

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.