Sari la conținut

Cum atragi abundența în casa ta. Ritual pentru bani, noroc și prosperitate

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Un alt ritual pentru atragerea banilor si mentinerea lor in posesia ta este sa pui un castron la usa de la intrare

Cum atragi norocul. Care sunt trucurile prin care poți să ajungi bogat peste noapte și ce trebuie să faci ca să atragi prosperitatea în viața ta?

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să ai grijă ca niciodată să nu cheltui și ultimul ban din casă sau din portofel. Se spune că banul atrage banul și sărăcia atrage sărăcie.

Dacă vrei să mergbsi în vacanță sau pleci la drum lung, atunci ai mereu grijă să lași în casă niște bani.

Ritualuri pentru noroc la bani

Poartă în portofel grâu, orez sau un trifoi cu patru foi, simboluri care atrag norocul, banii și prosperitatea în viața ta. Un talisman la fel de norocos este să ai asupra ta o monedă găurită sau o bancnotă împăturită în trei.

Începe ziua de luni rugând pe cineva să îți dea o sumă mică de bani, chiar dacă este vorba doar de un leu. Se spune că dacă primești bani de la prima oră, atunci cu siguranță îți va merge bine toată ziua.

Alungă ghinionul din viața ta prin reparatul…țevilor! Se spune că un robinet care curge sau o țeavă din care picură apă sunt semne de ghinion, ce țin banii departe de tine.

Ritual pentru bani, noroc și prosperitate

Un alt sfat ca să atragi banii și norocul în viața ta este să ai mereu un copăcel cu bani în casă. Îl poți cumpăra din magazinele de cadouri, iar efectul vine imediat.

Nu pierde mărunțișul, ci pune-l într-un borcan și adună-l, căci așa atragi norocul în viața ta și banii. Și nu uita de cel mai simplu truc: să pui o punguță cu sare undeva prin bucătărie, căci se spune că acest lucru atrage norocul, banii și prosperitatea!

Cum să câștigi la loto

Un alt ritual pentru atragerea banilor si mentinerea lor in posesia ta este sa pui un castron la usa de la intrare si umple-l constant cu monezi pentru a face mai energica circulatia banilor in viata ta.

Daca vrei sa ai noroc la loterie sau bingo, ia o potcoava si agatat-o deasupra usii de la intrare. Acest lucru va va aduce noroc la jocuri dar, in acelasi timp, va va proteja astfel incat banii sa ramana in casa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.