luni, aprilie 12, 2021

Plasturele miraculos este poate cea mai dureroasă şi extremă metodă de slăbit. Pacienţiii disperaţi să piardă kilograme mai repede şi mai eficient ajung să-şi coasă pe limbă cu ajutorul a şase copci un

plasture de slăbit.

Acesta face atât de dureroasa mâncarea alimentelor solide încât pacientul este forţat să adopte o dietă lichida.

Plasturele a fost lansat in 2009 de un medic estetician din Beverly Hill – Nikolas Chugay şi te ajută să slabesti 14 kilograme într-o lună. Însă cu mari sacrificii şi cu multiple efecte secundare.

Medicul a avertizat că după lipirea pansamentului, limba se poate umfla iar pacienţii pot avea dificultăţi de vorbire. Unii pacienţi au tulburări de somn şi nu-şi pot mişca deloc limba în urma instalării plasturelui.

Există şi o avertizare majoră: plasturele

nu poate fi purtat decât o lună pentru că după acest interval de timp ţesutul limbii se regenerează, iar pansamentul poate fi integrat în limbă ducând la infecţii.

Procedura costă 2000 de $ în Statele Unite şi a fost făcută la o clinică din Los Angeles la peste 60 de femei din 2009. Venezuela este ţara în care plasturele de slăbit a avut cel mai mare succes.

Aici operaţia costă 150 de $ iar medicul Ana Maria Parra a povestit că are 900 de clienţi pe lună de când a inceput să facă procedurile în 2011.

 

Ultimele stiri

Parteneri