sâmbătă, mai 28, 2022

Poartă perucă Neti Sandu? Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, prezentatoarea TV de la PRO TV a răspuns la o serie de întrebări incomode.

Pentru că fanii au acuzat-0 de-a lungul anilor că ar purta perucă, Neti Sandu a deslușit misterul look-ului său.

„Firul e perfect, tăietura e perfectă. Ai văzut că mi-am dat cu peria înainte. Stă oricum l-aș face. Este un păr foarte bun, ca de cal. Mama m-a tuns și pe mine și pe sora mea la chelie de trei ori!

Te-ar mai interesa: Ziua Igienei Menstruale 2022: 5 sfaturi de igienă ...

Am păr, cu toate că-l vopsesc foarte mult. Este greu de crezut că e natural. Lucește! Și eu, uneori, când mă uit în oglindă, nici mie nu-mi vine să cred că nu e de plastic”, a spus Neti Sandu.


Neti Sandu, despre 2022: Există o cale individuală de a ne vindeca

„Anul 2022 va fi împărțit în două. Prima parte cu Jupiter, care aduce schimbările anuale. În prima etapă suntem cu Jupiter în zodia Peștilor.

Și o să facem niște răscoliri interioare, niște reacomodări cu partenerul, pentru că este un an cu mulți 2, și atunci trebuie să ne centrăm noi foarte bine și după aceea să creăm o altfel de relație cu partenerul.

Doi, da? Și, după ce ne pregătim bine de tot, și spiritual, și sufletește, și din punct de vedere al sănătății, pentru că vor fi niște combinații acolo care pot aduce o sănătate foarte bună, după aceea ar trebui să recalibrăm relația cu celălalt”, a spus Neti Sandu, la finalul anului 2021.

Te-ar mai interesa: Căștile audio, un pericol? Un studiu dezvăluie cât...

„Din primăvară, același Jupiter, marele benefic, va intra în zodia Berbecului, va fi o energie de început: de lume, de vremuri, să demarăm lucruri noi.

Să avem curajul Berbecului să începem lucruri noi și să ne resetăm. Acestea sunt cele două direcții ale anului. Sunt două trăsături și o să mergem pe ele”, a subliniat Neti Sandu.

„Fiecare o să aibă de câștigat din energia aceasta, din vibrația de acest fel a anului. (…) Să ținem mine să scăpăm de câte un defect, de ceva care nu ne convine, nu ne place, nu vrem să mai existe în viața noastră, să scăpăm de ele, pentru că și cele rele se pot amplifica și nu avem nevoie de așa ceva”, a spus Neti Sandu.

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private