Sari la conținut

Poblema de sănătate cu care se confruntă Raluka! Nu a mai vrut să se ascundă! „Ajungi destul de uşor la depresie‟

A fi persoană publică implică o imagine perfectă, iar de cele mai multe ori, orice mică imperfecțiune este asupru taxată de către fani.

Raluka este un nume marcant în lumea muzicii românești, însă ca orice femeie, ca orice om, se confruntă cu o serie de probleme estetice. Aceasta a recunoscut că unul din motivele izolării ei din spațiul public s-a datorat imperfecțiunilor de pe chipul ei.

„Am avut şi momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieşit întotdeauna”, a început să povestească Raluka despre problemele ei acneice.

Cum a reuşit să treacă peste complexul de inferioritate dat de acnee?

„Când te confrunţi cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de uşor la depresie. Pentru că alergi la toţi doctorii şi iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile, în care mă izolam până se mai remediau problemele. Şi perioade în care mă resemnam cu ideea că aşa voi fi toată viaţa. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Şi să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, a povestit artista pentru ego.ro.

Din cauza expunerii constante, Raluka se confruntă, de multe ori, cu reacţiile acide ale fanilor ei, care nu scapă din vedere imperfecţiunile vedetei.

„Din păcate, bullyingul nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de statut, rasă, meserie şi aşa mai departe. De foarte multe ori oamenii care fac asta o fac dintr-o nevoie de comparaţie. Aşa că am învăţat să nu mai iau în seamă. Şi îi sfătuiesc pe toţi să înţeleagă că atunci când nu stai să critici pe toată lumea, viaţa ta devine mai uşoară şi mai frumoasă”, spune cea care a descoperit metoda perfecta de-a se deconecta în momentele tensionate şi a-şi concentra atenţia pe altceva decât comentariile negative pe care le primeşte câteodată.

„După muzică, a doua mea dragoste este sportul. Când filmam pentru SuperStar România, nu puteam merge la sală sau în parc, mai ales când aveam zilele de filmare legate. Îţi dai seama, stăteam pe platou de dimineaţa până seara târziu şi a doua zi o luam de la capăt. În pauzele dintre filmări, evident că nu am sărit peste antrenamente. Iar sesiunile de alergat de la 3 dimineaţa le-am mutat la amiază, spre seară chiar. Cum pot, dau măcar o tură de parc”, declară Raluka.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: