duminică, aprilie 11, 2021

În urmă cu mai puțin de 100 de zile, Ayesha Hussein era o mamă fericită și independentă pentru cei patru copii ai săi, iar atunci a început povestea de groază.

Dar, după o experiență îngrozitoare cu Covid-19,

medicii se îndoiesc că se va mișca vreodată, va vorbi sau va respira singură. Deși s-a vindecat de cornovirus, fenomen inexplicabil chiar și pentru cadrele medicale, pacienta a rămas paralizată.

„Ne dorim doar mama înapoi. Medicii spun că va fi invalidă, dar nu ne pasă în ce stare se află”, a spus Mina, fiica pacientei care trece prin această poveste de groază pentru un ziar local.

Povestea de groază a început chiar de Crăciun

Calvarul lui Ayesha a început de Crăciun când a dezvoltat o tuse, și-a pierdut simțul gustului și mirosului și a avut probleme cu respirația.

Până pe 29 decembrie

a fost dusă de urgență la spital într-o ambulanță și, două zile mai târziu, i s-a pus un ventilator.

În timp ce Ayesha zăcea în spital, o altă tragedie amară a lovit în timp ce hoții au pătruns în casa ei din Cherry Hinton, Cambridge și i-au furat mașina și bijuteriile – deși o mare parte din acestea au fost recuperate.

„A fost mai multă durere de care nu aveam nevoie”, a spus Mina.

Nedumeriți de starea de comă a lui Ayesha, medicii au consultat un neurolog care a constatat că Covid-19 îi afectase trunchiul cerebral, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea.

Zile mai

târziu, inima i s-a oprit, iar medicii s-au grăbit să-i salveze viața cu succes.

Dar, în timp ce Ayesha intră în cea de-a patra lună la spital, personalul Addenbrooke a emis familiei sale un ultimatum sfâșietor.

„Medicii au spus că trebuie să luam în considerare posibilitatea de a-i pune capăt vieții. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii care a promis că va lupta până la capăt, notează presa locală.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, familia speră la o minune și a început strângerea de fonduri pentru a plăti

facturile pentru spitalizare. Banii vor fi folosiți pentru a o sprijini pe Ayeshei în momentul în care va putea părăsi spitalul.

Ultimele stiri

Parteneri