Sari la conținut

„Ne dorim doar mama înapoi” – povestea de groază a unei femei care s-a infectat cu covid

povestea de groază

În urmă cu mai puțin de 100 de zile, Ayesha Hussein era o mamă fericită și independentă pentru cei patru copii ai săi, iar atunci a început povestea de groază.

Dar, după o experiență îngrozitoare cu Covid-19, medicii se îndoiesc că se va mișca vreodată, va vorbi sau va respira singură. Deși s-a vindecat de cornovirus, fenomen inexplicabil chiar și pentru cadrele medicale, pacienta a rămas paralizată.

„Ne dorim doar mama înapoi. Medicii spun că va fi invalidă, dar nu ne pasă în ce stare se află”, a spus Mina, fiica pacientei care trece prin această poveste de groază pentru un ziar local.

Povestea de groază a început chiar de Crăciun

Calvarul lui Ayesha a început de Crăciun când a dezvoltat o tuse, și-a pierdut simțul gustului și mirosului și a avut probleme cu respirația.

Până pe 29 decembrie a fost dusă de urgență la spital într-o ambulanță și, două zile mai târziu, i s-a pus un ventilator.

În timp ce Ayesha zăcea în spital, o altă tragedie amară a lovit în timp ce hoții au pătruns în casa ei din Cherry Hinton, Cambridge și i-au furat mașina și bijuteriile – deși o mare parte din acestea au fost recuperate.

„A fost mai multă durere de care nu aveam nevoie”, a spus Mina.

Nedumeriți de starea de comă a lui Ayesha, medicii au consultat un neurolog care a constatat că Covid-19 îi afectase trunchiul cerebral, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea.

Zile mai târziu, inima i s-a oprit, iar medicii s-au grăbit să-i salveze viața cu succes.

Dar, în timp ce Ayesha intră în cea de-a patra lună la spital, personalul Addenbrooke a emis familiei sale un ultimatum sfâșietor.

„Medicii au spus că trebuie să luam în considerare posibilitatea de a-i pune capăt vieții. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii care a promis că va lupta până la capăt, notează presa locală.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, familia speră la o minune și a început strângerea de fonduri pentru a plăti facturile pentru spitalizare. Banii vor fi folosiți pentru a o sprijini pe Ayeshei în momentul în care va putea părăsi spitalul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel