Categories: Ştiri sănătate

Povestea femeii care a fost diagnosticată cu cancer terminal în timp ce năștea. A avut dureri abdominale 12 luni, însă medicii le-au pus pe seama „anxietății”

O femeie din Marea Britanie în vârstă de 37 de ani, Lois Walker, a făcut titlurile de ziare după ce a fost diagnosticată cu cancer avansat în timpul nașterii prin cezariană a fiului ei.

În plus, proaspăta mămică, suferea de un an de dureri abdominale, pe care, însă, medicii le-au pus pe seama „anxietății”.

Așa o explică însăși Walker presei britanice BBC, într-un interviu în care susține și că a depus plângeri către cele două centre medicale care au tratat-o ​​pentru durerea ei dar care totuși nu i-au efectuat analizele necesare pentru a-i identifica cancerul.

„Ca un sac de nisip care a fost vărsat”

Mai exact, Walker a vizitat în mod repetat clinicile Dove Valley Practice din Worsbrough și Spitalul Barnsley (South Yorkshire). „Nu știu ce altceva aș fi putut face. Parcă nimeni n-ar fi vrut să asculte”, spune ea, „Le-am spus că simt că o să mor. Am vrut să fiu luată în serios; era ceva cu adevărat grav, am putut simți asta.”

Sursa foto: 123rf.com.

În schimb, medicii au sugerat cauze posibile pentru aceste dureri relativ minore, cum ar fi sindromul de colon iritabil sau „ipocondria”.

Cu toate acestea, când a mers la spital pentru a-și aduce pe lume fiul, Ray, prin operație cezariană, medicii au găsit tumorile, localizate în ovare, în interiorul abdomenului și a ganglionilor limfatici.

„Abdomenul meu era atât de bolnav încât aveam tumori peste tot”, spune Walker. „Ca un sac de nisip care fusese rupt și totul s-a vărsat”.

„Nu am vrut să mă atașez de fiul meu”

Vestea a fost deosebit de șocantă pentru femeie având în vedere că a și născut. Diagnosticul dur a făcut-o să îi fie teamă să se atașeze de copilul său.

„Este foarte, foarte greu”, spune Walker. „Nu am vrut să mă atașez de el… dar el este ca o rază de lumină. Copiii mei sunt scopul meu. Acum vreau să mă concentrez să am amintiri; dacă dragostea m-ar putea salva, nu aș muri niciodată.”

Recent Posts

Avionul SMURD a aterizat la București. Florin Piersic transferat la Matei Balj

Avionul SMURD a aterizat la București. Florin Piersic transferat la Matei Balj. In această după-amiază…

3 ore ago

HOROSCOP cu Camelia Pătrăşcanu. Un „tren planetar” va lovi mai multe ZODII în zilele următoare

Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrale pentru perioada următoare. Multe zodii sunt influenţate de…

3 ore ago

Decizia luată de medicii din România în legatură cu Florin Piersic

Decizia luată de medicii din România în legatură cu Florin Piersic. Apar noi informații cu…

3 ore ago

Când și cum poți să retragi banii din Pilonul 2 de pensie

Pilonul 2 de pensie reprezintă una dintre cele trei componente ale sistemului de pensii din…

4 ore ago

Pericardita sau „apa la inimă”

Pericardita reprezintă inflamația și iritarea pericardului, numele dat membranei care învelește inima. Acest țesut de forma…

4 ore ago

Ce poţi să faci cu OUĂLE rămase de la sărbătorile pascale. 6 REŢETE savuroase

După sărbătorile Pascale, mulți dintre noi rămân cu o mulțime de ouă fierte neconsumate. În…

4 ore ago

Citeste si: