luni, iulie 4, 2022

Alex Dima este cunoscut pentru emisiunea „România, te iubesc!”, dar puțini sunt cei care cunosc cu adevărat drama pe care o ascunde îndrăgitul prezentator.

Alex Dima a trăit o poveste unică de dragoste, dar prea scurtă. În cel mai mare secret, Dimia s-a căsătorit cu cea care avea să îi fie soție pe acoperișul unui bloc. După o scurtă perioadă de timp, tinerii căsătoriți, Alex și Roxana au devenit fericiții părinți ai Sarei.

Te-ar mai interesa: Soția unui cunoscut sportiv rupe tăcerea: „Soțul m...

Bucuria lor de tineri părinţi a fost umbrită de o veste care a căzut ca un trăsnet: Roxana avea cancer! Alex a făcut tot ce a putut pentru a o salva, dar şase luni mai târziu s-a stins din viaţă, lăsându-l singur, cu o fetiţă de doar un an şi câteva luni.

„În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex.

Te-ar mai interesa: Părintele Constantin Necula, mesaj pentru părinți:...

Motivația lui Alex Dima de a-și reveni a fost fetița lui Sara care acum avea nevoie mai mult ca niciodată de iubirea părintească.

”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu. Cu siguranţă, dacă mergeam în altă parte… Foarte multă vreme eu mi-am reproşat, pentru că eu am dus-o la medicul acesta şi eu am insistat să meargă la doctorul acesta, pe care l -am dat apoi în judecată şi colegiul medicilor l-au oprit să mai fie doctor”, a explicat Alex Dima drama prin care a trecut şi într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca, la Europa FM.

Te-ar mai interesa: Expert: Nu confundați melatonina cu o pastilă de s...

„Am fost un pic supărat pe Dumnezeu, dar nu am vrut să fiu foarte supărat pentru că ştiam că ea s-a dus acolo la El şi aş putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”, a mai adaugat prezentatorul tv, conform click.

S-a concentrat pe Sara, care i-a dat putere să meargă mai departe.

„M-am dus acasă, unde era mama şi dormea cu Sara. Am trezit-o, am luat-o în braţe şi am început o altă viaţă. (…) Mi-a zis odată, cred că avea doi ani jumătate-trei, m-a luat de mână şi mi-a zis «tu eşti ca o mamă pentru mine». Ne-am oblojit rănile unul la altul. Am încercat să fiu şi mamă pentru ea…”, îşi aminteşte Alex.

Te-ar mai interesa: Alimente care pot ajuta la scăderea riscului de ca...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private