Sari la conținut

Povestea unui medic crescut de un tată cu sindrom Down. ”Mă bucur că am un părinte atât de special”

Povestea emoționantă a unui medic crescut de un tată cu sindrom Down. Unoeri, se crede, în mod greșit că persoanele cu sindrom Down nu pot avea copii. Însă Jad Issa, un bărbat cu sindromul Down, este dovada vie că se poate.

El a devenit tată și l-a crescut cu dragoste și atenție pe fiul săi, Sader, care a devenit apoi medic. Sader se simte iubit și apreciat de tatăl său, care a petrecut mult timp cu el în copilărie.

Jad și-a cunoscut soția după ce a început să lucreze într-o moară locală de grâu. Cei doi s-au îndrăgostit și la scurt timp după ce s-au căsătorit, l-au avut pe Sader.

A făcut tot posibilul să-i ofere un viitor mai bun fiului său

Fiul lor nu s-a născut cu sindromul Down, iar Jad era hotărât să-i ofere lui Sader cea mai bună viață posibilă. A început să economisească bani pentru facultate și i-a oferit fiului său toată dragostea din lume. Jad a făcut tot posibilul să își întrețină familia și acest angajament l-a inspirat pe Sader să studieze cu îndârjire și să devină medic. Munca grea a tatălui său și dorința de a-i oferi cel mai bun viitor au fost factori cheie în evoluția lui Sader.

A crescut cu un tată care are sindromul Down nu l-a inspirat decât pe Sader să-și îndeplinească visele și să-și facă familia mândră. „Personal cred că aș fi fost mult mai puțin entuziasmat de viață și mult mai puțin pasionat de ceea ce fac dacă nu aș fi avut un tată atât de special”, spune el.

Sader este acum dentist și activează în unul dintre cele mai bine plătite domenii din Siria, iar fericirea lui Jad nu se măsoară în cuvinte. Când fiul său încă era student, Jad le spunea cu o sclipire în ochi: „Fiul meu este doctor”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel