miercuri, octombrie 21, 2020

Vrei un desert sănătos și delicios? Iată o rețetă de prăjitură cu nuci și cremă de ciocolată și ananas.

Ingrediente:

Blat:

– 2 mâini nuci,

– 1 mână smochine și jumătate curmale

– 7 lingurig fulgi de ovăz

– cardamon.

Procesați toate ingredientele la blender. Puneți într-o tavă și băgați la congelator până faceți următorul strat.

Crema de ciocolată:

Citește și:

– 250 gr. caju

– carob,

– 3 linguri îndulcitor

– 4 linguri ulei de cocos

Procesați toate ingredientele la blender. Adăugați peste blat și băgați din nou la congelator până faceți următorul strat.

Crema de ananas:

150g caju,

1/3 ananas,

– îndulcitor

– 4 linguri ulei de cocos

Procesați toate ingredientele la blender. Adăugați peste blat și crema de ciocolată și puneți la congelator din nou.

Citește și:

Glazură:

2 mâini de nuci coapte si mărunțite grosier amestecate apoi cu pasta de curmale.

Pasta de curmale se face tot prin  procesarea la blender a vreo 15 curmale împreună cu apă caldă până se face o cremă fină.

 După ce puneți și glazura, lăsați la congelator 12 ore.

Sursa: facebook.com. 

Parteneri--