Sari la conținut

Prea stresat ca să faci amor? Iată câteva soluții eficiente

Mulți oameni se refugiază în alimente, băutură sau exerciții fizice ca să scape de stres, dar amorul este una dintre cele mai bune metode de relaxare. Problema e că stresul îți poate reduce pofta de amor.

Între muncă, familie și treburile casnice, sexul poate ajunge pe utlimul loc. Chiar și atunci când partenerii au timp de sex, de multe ori sunt atât de obosiți și îngrijorați că sexul este ultimul lucru care le vine în minte.
Iată ce poți face ca să scapi de stres și să te bucuri de sex:

• Nu aștepta până la sfârșitul zilei să faci sex, atunci când ești epuizat. Ia în considerare sexul de dimineață sau la duș înainte să pleci la muncă.

• Suprindeţi-vă unul pe celălalt cu lucruri inedited. Dacă vă daţi seama că într-o zi aţi putea ajunge amândoi acasă mai repede de la muncă, iar întreaga casă este la dispoziţia voastră, nu vă programaţi să faceţi curăţenie sau cumpărături. O partidă de sex la lumina zilei ar putea fi exact ceea ce vă trebuie. Deoarece oamenii fac sex mai rar ziua decât noapte
• Ai grijă de sănătatea ta. Este ușor să te refugiezi în băutură sau mâncare, atunci când ești stresat însă aceste lucruri nu vor face decât să-ți scadă și mai mult libidoul. În schimb poți să încerci să apelezi la soluții sanatoase pentru gestionarea stresului. Fă exerciții în mod regulat și mănâncă sănătos. Sexul este, de asemenea o parte importantă a unui stil de viață sănătos.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel