Sari la conținut

Predicția lui Nostradamus care sperie NASA: ce a spus celebrul clarvăzător despre Apocalipsă

Nostradamus a făcut o predicție despre Marte și viața extraterestră care s-ar putea întâmpla în zilele noastre și ar putea crea o mare problemă pentru NASA.

Celebrul clarvăzător a obținut o mare recunoaștere în Evul Mediu, dar predicțiile sale au devenit mai puternice odată cu trecerea timpului, când a prezis moartea reginei Elisabeta a II-a, atacul asupra Turnurilor Gemene și ascensiunea la putere a lui Napoleon Bonaparte.

Care este noua predicție a lui Nostradamus care îngrozește NASA?

Autorul cărții „Les Prophéties” a anticipat un „mare eșec al luminii pe Planeta Roșie”. Deși nu este foarte precisă, profeția a descris-o ca fiind „un foc ceresc atunci când se va stinge lumina pe Marte”.

Ideea este că progresele NASA ne permit să vedem două legături cu predicția lui Nostradamus. În primul rând, rotația corpului ceresc planetar cel mai apropiat de Pământ s-a schimbat și orbita sa s-a deplasat ușor. În al doilea rând, anumite pete solare ar putea avea un impact asupra telecomunicațiilor și sateliților.

Astfel, deși nu există o relație clară și liniară între cele două evenimente, unele persoane și-au exprimat îngrijorarea.

De fapt, specialiștii în analiza textelor scriitorului nu au oferit încă nicio clarificare cu privire la faptul că această viziune ar putea avea un impact real asupra planetei noastre. Este important de reținut faptul că cărțile sale sunt scrise ca un fel de ghicitoare în cod.

Nostradamus
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei

Molecule care indică existența vieții

In 1976, NASA ar fi descoperit molecule care indică existența vieții pe cel de-al treilea corp ceresc din sistemul solar. Descoperirea a fost făcută în timpul unei explorări, când a trimis sondele Viking 1 și 2.

Unii experți, cum ar fi Dirk Schulze-Makuch, profesor de astrofizică la Universitatea Tehnică din Berlin, au declarat că „dovezile au fost manipulate greșit”.

Substanțele organice găsite sunt în concordanță cu cele descoperite în cadrul altor misiuni, precum Phoenix în 2008, Curiosity în 2012 și Perseverance în 2021. Agenția spațială a ajuns la concluzia că acestea au apărut din cauza contaminării instrumentelor atunci când au fost transportate pe Pământ.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel