sâmbătă, iulie 2, 2022

Carmen Harra a realizat un live prin care a anunțat la ce urmează să ne așteptăm cu variola maimuței, dar și cum vom depăși războiul.

Previziunile făcute la începutul anului s-au adeverit. Iată ce ar putea urma.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Te-ar mai interesa: Cum știi că nu mănânci destule proteine. Cinci sem...

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie, spune clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă”.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

Carmen Harra, predicții care dau fiori: „Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă”

„Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

Te-ar mai interesa: De ce se umflă picioarele vara. Cauze: de la deshi...

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el…

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.

Te-ar mai interesa: Transplantul de fecale, un tratament-minune pentru...

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație șamd.” – a explicat Carmen Harra  pentru Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private