joi, iunie 1, 2023

Predicții RUNE 14-21 mai 2023. Urmează o săptămână cu încercări și dispute pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni.

Racii trebuie să evite scandalul, Fecioarele vor avea nevoie de prudență maximă, Taurii să fie răbdători, iar Vărsătorii să se mobilizeze.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, pe antena3.ro.

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

Predicții RUNE 14-21 mai: Berbec- Schimbare

Berbecul să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiţi pregătiţi să primiţi schimbarea.

Taur- Răbdare

Taurul trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Răbdător prin excelenţă, Taurului i se pregătesc surprize, iar surprizele plăcute sunt făcute doar pentru Taurii care ştiu să aştepte şi nu se grăbesc.

Gemeni- Atenționare specială

Gemenii au o săptămână mai puţin favorabilă. Trebuie să dea semn de forţă, putere, tărie, să aibă rezistenţă deoarece săptămâna nu este benefică din toate punctele de vedere şi mai ales pe latura unei oboseli cronice, a unei sănătăţi mai slăbite, dar şi a unor cheltuieli excesive. Atenţie.

Te-ar mai interesa: Metapneumovirusul uman, noul virus ucigaș.  Simpto...

Predicții RUNE 14-21 mai: Rac- Să evite scandalul

Racul se revoltă pentru că vrea neapărat ca toţi să fie perfecţi şi atunci pregăteşte o răzmeriţă, o bătălie furtunoasă ca să obţină ceea ce îşi doreşte. Dar runa îi spune: Racule, rămâi calm şi totul se aranjează, nu e nevoie de scandal.

Leu- Călătorii

De multă vreme n-a mai plecat într-o vacanţă, îşi doreşte să mai evadeze un pic, iar Wunjo a simţit. Wunjo e de partea ta şi te ajută să îndeplineşti toate lucrurile.

Te-ar mai interesa: Nu reușești să dormi noaptea? Lipsa acestui nutrie...

Fecioară- Prudență maximă

Fecioara, nu atât de norocoasă, e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire şi este sfătuită să fie extrem de prudentă cum acţionează pe toate planurile.

Predicții RUNE 14-21 mai: Balanţă- Dă lovitura

Balanţa de mult îşi dorea să dea lovitura şi reuşeşte. Se produce un salt calitativ în existenţa voastră. Runa s-a decis să vină la Balanţe. Un pas înainte înseamnă progres.

Scorpion- Schimbări majore

Scorpionul să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore în săptămâna imediat următoare.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru sănătatea inimii. Specia...

Săgetător- Câștigă disputa

Săgetătorul vrea şi el o mică bătălie, dar este sfătuit să nu fie îngrijorat. Veţi câştiga în mod sigur.

Predicții RUNE 14-21 mai: Capricorn- Izolare

După o săptămână de greutăţi, acum se înconjoară de necunoscut. Nu mai vrea să vorbească cu nimeni. Este într-o comuniune totală cu forţele divine şi simte nevoia să se retragă în carapace pentru o săptămână.

Vărsător- Să se mobilizeze

Trebuie să îşi mobilizeze forţele. Ei au primit de multe ori această rună pentru că se împrăştie în multe, încearcă să le facă pe toate, dar acum sunt sfătuiţi să fie mai serioşi, să îşi consolideze poziţia şi acasă, şi în societate, dar şi la serviciu pentru a triumfa.

Te-ar mai interesa: Situație alarmantă în România: anul sunt diagnosti...

Peşti- Să renunțe la trecut

Peştii sunt sfătuiţi să dea la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Intră Soarele în curtea lor, îi obligă să lase necazurile în urmă şi să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private