joi, octombrie 6, 2022

Astrologul francez s-a născut în decembrie 1503 în Saint Rémy de Provence din sudul Franței sub numele de Michel de Nostradame. Iată previziunile lui Nostradamus pentru 2023.

Se crede că Nostradamus a prezis cu exactitate evenimente de reper, cum ar fi ascensiunea lui Adolf Hitler, al doilea război mondial, atacul terorist din 11 septembrie și revoluția franceză, care ne -au modelat lumea.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Astrologul mistic francez a scris 6.338 de profeții, inclusiv când, unde și cum se va încheia dramatic lumea noastră.

Nostradamus pare să fi prezis începutul pandemiei de coronavirus.

În timp ce a dispărut de mult, previziunile lui au trăit. Horoscopul anual susține că mai mult de 70% din profețiile sale s-au împlinit până acum.

Iată ce au interpretat credincioșii Nostradamus pentru 2023, potrivit TimesNowNews:

Inteligența artificială

Din 2023, inteligența artificială va fi mult îmbunătățită si va depăși inteligența umană, ceea ce ar putea conduce la un scenariu apocaliptic precum cel pe care îl vedem în filme.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,

Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:

De către discipolii săi invitați să fie nemuritori,

Ochii spre sud. Mâinile în sân, trupurile în foc.”

Mecanizare

Majoritatea previziunilor indică faptul că până în 2023, piața muncii se va prăbuși. Oamenii isi vor pierde locurile de munca si vor fi inlocuiti de mașini automate, care sunt sunt mult mai rentabile, deoarece nu cer salarii mai mari și nu au nevoie de pauze sau alte beneficii.

Te-ar mai interesa: Guma de mestecat. Mihaela Bilic: Remediu împotriva...

Când angajatorii vor alege roboți în loc de oameni, întregul model social se va zdrobi. Șomajul, problemele sociale și viata la limita supravietuirii sunt doar câteva dintre consecințele mecanizării.

Un război între două țări aliate

Două țări aliate vor intra într-un conflict militar clasic și deschis, cu flotă navală complet angajată una împotriva celeilalte.

Din păcate, acesta va fi doar începutul deoarece acest conflict dintre aceste două țări aparent „prietenoase” va degenera într-un război global, care va implica cele mai puternice țări din lume.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

„În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare

Doi frați sfâșiați de haos în timp ce cetatea rezista

Marele lider va ceda

Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”

Prăbușirea economică din 2023

Sute de fonduri speculative închise vor da faliment, iar piața valutară internațională va trebui să se închidă în scurt timp – poate chiar pentru o săptămână, pentru a opri panica vânzării de acțiuni, care va cuprinde încet piețele de valori.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

Nostradamus a prezis și criza din 2008, iar în 2023, lucrurile nu se arata prea grozave:

  • piețele valutare sunt în cădere liberă și vor atinge praguri de panică
  • criza va fi din ce in ce mai accentuata

Statele Unite, dar si restul tarilor europene se confruntă cu o stagnare economică inca din 2021

Zborul spațial va fi accesibil oamenilor de rând

În 2023, va începe o nouă eră a turismului spațial. Oamenii de rând vor zbura în spațiu, putând admira priveliști spectaculoase ale Pământului.

Vladimir Putin – Al treilea antihrist

Relația fragilă dintre liderii occidentali și oficialul de la Kremlin, dar si atacurile Rusiei asupra Ucrainei din anii 2021 si 2022 pare să recreeze propaganda unui nou Război Rece. Politicile izbitoare aplicate de Rusia ne fac să ne întrebăm dacă Vladimir Putin este noul Antihrist prezis de Nostradamus și de alți profeți.

„De ce te lauzi cu răul, puternic erou?

De ce te lauzi toată ziua, tu care ești o rușine în ochi lui Dumnezeu?

Tu care practici înșelăciunea, iar limba ta plănuiește distrugerea;

Este ca un brici ascuțit.

Iubești mai degrabă răul decât binele, mai degrabă minciuna decât să spui adevărul.”

Ridicarea nivelului marii

Nu există nicio îndoială: clima se schimbă constant. Dintre toate scenariile apocaliptice care ar putea deveni realitate, creșterea nivelului mării este cea mai dramatică. În prezent, 50% din populația lumii trăiește în zonele de coastă.

O predicție a unui posibil dezastru poate fi văzută urmând exemplul orașului Newton din Alaska, care, în mai puțin de cinci ani, va fi înghițit de creșterea apelor

Mica comunitate de 400 de persoane nu va fi singura afectată. Estimările actuale sugerează că Veneția va fi de nelocuit până în 2100, iar Los Angeles și Amsterdam vor fi abandonate cinci ani mai târziu.

„Locul nu va avea parte mult timp de pace și belșug

În tot regatul său, floarea de lis va dispărea

Trupuri moarte in apă, vor fi aduse la mal,

Așteptând în zadar norocul să fie îngropate acolo.”

Eruptii solare pot aduce o catastrofa naturala

Activitatea solară a fost și este încă un subiect de interes pentru experți și nu numai. Pentru că soarele va atinge, în 2023, vârful unui ciclu de 11 ani, cunoscut sub numele de maxim solar, diferiți teoreticieni s-au grăbit să emita diferite teorii în acest sens.

S-a remarcat faptul ca atunci când are loc un maxim solar, au loc si explozii solare mult mai intense decât cele anterioare, dar acest lucru nu se traduce neapărat în haos total sau catastrofă naturală.

Erupțiile solare au loc la intervale regulate, iar evenimentul care are loc în 2023 ar putea anunța în mare parte întreruperi ale comunicațiilor prin satelit.

“Vedem focul din cer care ne cuprinde,

Soarele și Marte unite în Leu

Apoi fulgere, grindină mare, un zid cade în Garona.”

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private