sâmbătă, mai 30, 2020

Dacă ai senzația de ceva timp că se va întâmpla un lucru important, află că nu greșești. Luna plină în Săgetător ne va aduce mai aproape de ceea ce ne dorim.

Viața are o magie aparte, care ne permite și chiar ne încurajează pentru noi începuturi. Unele energii la Lună plină sunt atât de puternice, încât numai dacă nu vrei, nu reușești.

Luna Plină din 29 mai 2018 se întâmplă în semnul Săgetătorului și va fi pe frecvența optimă pentru a ne da imboldul cosmic pe care îl așteptam de atâta timp, pentru a avea curaj.

Citește și:

Este momentul să ne concentrăm pe propria viață, schimbări colosale pot avea loc, potrivit astrologului Alex Myles, pentru elephantjournal.com.

Indiferent de zodia în care v-ați născut, veți simți intens această lună plină. Totuși, Săgetătorii vor fi cei mai afectați.

Săgetătorul va avea o vibrație deosebit de puternică, pe care și-a clădit-o în decursul ultimei săptămâni. Mulți dintre voi ați simțit deja focul, forța și intensitatea! Un lucru major este pe cale de a se întâmpla.

Citește și:

Săgetătorul este un semn de foc sălbatic și aventuros, care ne va da imbodul curajului, de a ne îndeplini cele mai fierbinți dorințe.

Dacă am sperat și ne-am rugat pentru ceva incredibil, acum este momentul să muncim dublu pentru a ne realiza visul, fiindcă este cu putință!

Vom fi determinați, energici, deciși, gata pentru a acapara lumea! Vom scăpa de piedici, iar viața ne va purta exact în locul în care am visat în secret, unde ne era teamă și să visăm că vom ajunge.

Citește și:

Ne vom gândi la viitor și intuiția ne va indica exact ce este toxic în viața noastră. De ce sau de cine trebuie să scăpăm.

Patronul Săgetătorului este Jupiter, Marele Benefic, planeta de transformare și oportunitate, a cărei dorință netăgăduită este de a fi valorificat la justa valoare.

Să aveți o Lună plină cu beneficii! Savurați energia deosebită a perioadei și focusați pe idealuri, sunt atât de aproape de a se împlini!

Parteneri