marți, martie 2, 2021

În noaptea de 15 spre 16 aprilie, pe Cer s-a petrecut o Lună Nouă. Nimic neobișnuit până acum. Doar că această Lună Nouă vine cu o încărcătură fantastică de energie, dar și cu promisiunea unor noi începuturi.

Această Lună Nouă este prima a primăverii și marchează începutul noului an astrologic.

Este momentul unui început proaspăt! Îl simțiți? În timp ce Luna se află în semnul neînfricatului Berbec, este timpul începerii unor noi etape. Ziua coincide cu reluarea mersului direct pentru Mercur, temuta sa retrogradare a luat sfârșit, potrivit astrologului Alex Myles.

Avem nenumărate ocazii de a o lua de la capăt, ne susține o energie puternică, pur și simplu ne împinge în față pentru a lua decizii îndrăznețe! În plus, vor fi și mai ușor de realizat. Ceea ce credem noi că avem nevoie nu este întotdeauna corect și bun pentru noi sau doar ni se pare că ar fi grozav, când adevărul este altul. Intuiția noastră nu va da greș în această perioadă, este esențial să o lăsăm să ne ghideze, în loc să ne urmăm mintea orbește.

Dacă nu suntem deschiși la schimbare, ne așteaptă o perioadă turbulentă, vom asista la lecții de viață, până vom învăța să acceptăm efemeritatea vieții, să pricepem odată pentru totdeauna că nimic nu este fix și că nimic nu rămâne la fel toată viața.

De fapt, trebuie să înțelegem că viața este o schimbare continuă și să permitem fluxurilor să se întâmple. Peste tot avem energie schimbătoare, avem cicluri de început și sfârșit, avem renaștere și transformare.

Nu este o coincidență că această puternică Lună Nouă în Berbec coincide cu sfârșitul retrogradării lui Mercur. Totul se întâmplă pentru a înțelege că suntem în control și este nevoie să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce suntem și pentru cei care ne înconjoară. A avut loc o noapte fabuloasă, de transformare interioară. Este momentul care nu mai poate fi amânat: trebuie să avem o conversație serioasă cu noi înșine și să ne punem ordine în priorități. Trebuie să ne oferim viața pe care o dorim și pe care o merităm.

Vom avea nevoie de forță, curaj și hotărâre, nu e ușor, dar trebuie să ne punem pe primul loc fericirea, sănătatea spirituală și emoțională.

Călătoria prin viață nu e ușoară, dar există momente, ca acest început, unde avem posibilitatea astrală de a ne reseta, de a ne elibera de trecut, de a ne permite să luptăm iarăși pentru împlinirea personală.

Berbecul însuși este un semn care îndrumă la conceptul de a te pune pe tine pe primul plan și deși multe teorii ar spune că această mentalitate este una egoistă, în viață este nevoie și de momente egoiste pentru a reuși să ajungem în punctul pe care ni-l dorim. Pentru că nu poți turna dintr-o cană goală, trebuie să îți iei timp și să te umpli. Cu ceea ce te face fericit.

Ai curajul să începi viața pe care ți-o dorești, transformă-te, schimbă-te, fii curajos, fii mândru de tine, ai încredere în ceea ce poți face și deschide-te pentru a primi ceea ce vrei, ceea ce ai nevoie, ceea ce meriți și mult mai mult.

Ultimele stiri

Parteneri