marți, august 16, 2022

Premieră în lumea modei! Fiica lui Kate Moss a defilat pe podium cu o pompă de insulină pe coapsă.

În vârstă de doar 19 ani, Lila Grace Moss Hack este fiica cunoscutului manechin Kate Moss (47 de ani) și a lui Jefferson Hack (50 de ani), curator, director de creație și cofondator al Dazed Media. Astefl, Lila a crescut în jurul unor dintre cei mai cool stilisti, editori, artisti si designeri din domeniu, iar pasiunea ei pentru lumea modei a fost una firească.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

Lila Moss începe ușor-ușor să-și facă un nume în industria modei. În urmă cu câteva zile, mama și fiica au participat la prezentarea de modă Versace X Fendi, în Milano, Italia. Deși s-a numărat printre alte staruri care au defilat pe catwalk, precum Gigi Hadid sau Naomi Campbell, fiica lui Kate Moss a atras atenția publicului larg, dar și al mass-media.

„A fost o onoare. @mrkimjones și @silviaventurinifendi vă sunt veșnic recunoscătoare vouă și echipei voastre”, a scris Lila într-o postare pe contul său de Instagram.

Fiica lui Kate Moss a defilat pe podium cu o pompă de insulină pe coapsă

Cu toate că ținuta purtată de Lila pe podium a fost una spectaculoasă (un costum de baie alb cu imprimeu galben, asortat cu o jachetă cu motive florale), tânăra a primit numeroase cuvinte de laudă din partea celor care o urmăresc pe Instagram pentru că a purtat o pompă de insulină pe coapsă.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: SEMNE la nivelul picioare...

Potrivit People, Lila a fost diagnosticată încă din copilărie cu diabet de tip 1, fiind astfel nevoită să folosească un dispozitiv pentru administrarea insulinei.

Fanii săi i-au transmit felicitări pentru curajul de care a dat dovadă.

„Iubesc faptul că nu îți ascunzi pompa de insulină. Ești o inspirație pentru atât de mulți oameni care trăiesc cu diabet de tip 1”, a comentat un fan la postarea de pe Instagram a modelului.

Te-ar mai interesa: Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar pr...

„În calitate de pacient cu diabet de tip 1 (și fost model), vreau să-ți mulțumesc că ai defilat cu dispozitivul la vedere pe podium! Ești o regină și aș vrea ca aceste fotografii să apară peste tot pentru că cu cât expunem mai mult diabetul de tip 1, cu atât mai bine”, a adăugat un alt user.


„Diabetul nu este ceva vizibil, deci oamenii nu au cum să știe doar dacă te privesc”

Diabetul de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce suficientă insulină, hormonul care este necesar pentru ca zahărul din sânge să ajungă la celule, care îl folosesc pentru a produce energie.

Te-ar mai interesa: Studiu. De ce bărbații se confruntă cu un risc mai...

Diabetul de tip 1 nu poate fi vindecat și apare de multe ori încă din copilărie. Nivelul de zahăr din sânge poate fi controlat cu ajutorul injecțiilor cu insulină.

În prezent există dispozitive speciale care monitorizează nivelul glucozei și administrează automat doza necesară de insulină, precum cel purtat de Lila Moss pe coapsă, în timpul prezentării de modă.

Abia sanul trecut, Lila a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 17 august:  O zodie are parte de o mărire...

„Nu sunt mulți oameni care știu că am diabet. Nu este ceva vizibil, deci oamenii nu au cum să știe doar dacă te privesc. Eu am diabet de tip 1”, a declarat Lila într-un interviu pentru The Kit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private