duminică, ianuarie 29, 2023

Premierul României. Apel către părinți și elevi. „Știu și eu, de fapt, când eram copil…”.

Florin Cîțu a postat pe contul său de Facebook un apel către părinți și elevi, cu ocazia redeschiderii școlilor. Premierul României recunoaște că prima zi de școală aduce cu sine multă bucurie, dar totodată îndeamnă la precauție. Acesta face apel la respectarea măsurilor de prevenție și la urmărirea constantă a mesajelor de la Minsiterul Sănătății.

Te-ar mai interesa: Ce se petrece în organismul tău dacă bei bere în f...

Premierul României. Apel către părinți și elevi. „Știu și eu, de fapt, când eram copil…”

„Astăzi, reîncepe școala, un moment de bucurie pentru copii, pentru profesori, pentru că nu și-au văzut colegii de foarte mult timp. Știu și eu, de fapt, când eram copil, prima zi de școală era cea mai fericită. După multe luni de zile, copiii merg din nou la școală, în cele trei scenarii pe care care le-am prezentat. Dar, este adevărat, și cu multe restricții și bineînțeles suntem foarte atenți să vedem cu evoluează situația.

Este foarte important să respectăm ceea ce președintele Iohannis a spus de la începutul acestei pandemii. Să purtăm masca tot timpul, să folosim dezinfectant și distanțarea socială.
În același timp, foarte important, să vedem mesajele care vin în fiecare zi de la Ministerul Sănătății și de la Ministerul Educației, în această perioadă și depinde de noi toți, împreună, să avem un an școlar fără probleme”, este de părere premierul.

Florin Cîțu: „Fac un apel către profesori să se vaccineze”

Deasemenea, Florin Cîțu face apel la părinţi, ca atunci când observă simptome la copii, chiar de gripă, să-i ţină acasă.
„ ̆ ̧̆ ̂ ̆ ̆ ̆ ̆̂̆ ̆, . Bineînţeles că vom face toate eforturile şi vom monitoriza acest lucru şi în şcoli, dar fără susţinerea şi implicarea părinţilor acest lucru nu se poate face.
Şi nu în ultimul rând, fac un apel către profesori să se vaccineze. Este foarte important ca toţi profesorii să se vaccineze. E important pentru sănătatea lor, e important pentru sănătatea copiilor, pentru sănătatea tuturor celor cu care vin în contact cu aceşti copii şi este important să avem un an şcolar fără probleme”, este mesajul lui Florin Cîțu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private