luni, decembrie 5, 2022

Premoniția care te face să te cutremuri, la propriu. Maria Ghiorghiu, cunoscută drept clarvăzătoarea României, a revenit în centrul atenției cu o nouă previziune zguduitoare.

Prin intermediul unui mesaj apărut pe blog-ul său personal, femeia relatează una dintre previziunile sale recente. Despre ce este vorba, aflați din rândurile următoare.

„Dragii mei,

Ce minunat şi ce frumos este să mă trezesc si sa aud cum răsună Cerul si pămantul de glasurile Îngerilor Lui DUMNEZEU ,Ingeri care, cântau în cor dumnezeiesc de frumos , aducând Lauda şi Slava PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS !

Te-ar mai interesa: Atenție la urinarea frecventă! Poate fi semn de di...

Şi aud glas care spune cu mare dragoste, aşa :

„Nadejdea mea este Tatal, Dumnezeu Fiul si cu Sfantul Duh !

Slava Tie, că Te-a costat atât!

Slava Tie ,Mangaietorule !”

Clipă în care ,văd cu ochii închişi fiind, pe Însusi Domnul nostru IISUS HRISTOS în veşmânt alb orbitor de strălucitor ,care coboară din Cer, pe norii Cerului si păşea asa ca pe pământ.

Cerul dragii mei, se asternuse la picioarele Mantuitorului ca un covor bleu senin.

Iisus Hristos dragilor, a ajuns pe Pământ şi îngenunchează cu faţa Sa spre răsărit , ţinand mâinile Sale strânse ca la Rugăciune,rugandu-se la Dumnezeu Tatal cel Ceresc .

Te-ar mai interesa: Această miere este AUR pentru ficat. Este recomand...

Şi aud un alt glas ,care spune aşa:

„Cei care au vorbit prea mult la El,si cei care au vorbit urât la Cer !

Au fost la Ghetimani,iar aici,o Lumina si o Luptaăăăăă…….!

Iar Cerul din zi, s-a transformat in noapte ,iar timp ce auzeam acest glas,asa precum am stinge lumina de la întrerupător, tot aşa Cerul bleu senin s-a transformat în noapte neagră, in noapte fără de stele si fără de Lună.

Te-ar mai interesa: Mini accident vascular cerebral: cum îl recunoaște...

Cerul începuse a se întuneca încă de când Iisus Hristos îngenunchease şi începuse Rugăciunea către Dumnezeu Tatal.

Aud un alt glas fratilor ,care spune pe un ton poruncitor de te făcea să te cutremuri la propriu, cu toata fiinta ta,spune asa:

„Căci va veni sa judece viii si mortii!

Premoniția care te face să te cutremuri, la propriu. Să judece pe cei morti, căci n-au stiut ce să faca ,cât au trait pe acest pămant!”

Te-ar mai interesa: Marina Constantinoiu: „Există orgolii medicale iar...

Cu adevărat dragilor, Iisus Hristos va veni să judece viii şi morţii ! Pe cei buni şi cu multe fapte bune si cu fierbinte

Credinta,îi va odihni în Împaratia Sa,iar pe cei care nu au ştiut ce să facă cât au trăit pe Pământ, pe cei care au hulit, au vorbit urât la Cer, pe cei care au dus o viaţă în dezmăţ şi necredinţă, osânda lor va fi mare şi pe vecie ,acolo sus în Ceruri.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4-10 decembrie. Dispută pe cer. Alina Băd...

Asadar dragii mei,sa avem mare grijă cum ne cheltuim viata ,deoarece, va trebui să dăm socoteală Lui Dumnezeu pentru tot ce am fi putut face şi n-am făcut, precum şi ,pentru tot ce am făcut greşit in asta viata şi nu trebuia.

Fiecare ne vom dobândi locul în viaţa de veci, după Credinta fiecăruia, după faptele de milostenie pe care le-am făcut ,precum şi, după Dragostea pe care am revărsat-o asupra semenilor nostri ,total necondiţionat ! Cu dragoste , Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blog-ul său personal.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private