duminică, ianuarie 23, 2022

Gheorghe Rece, preot suspendat din judeţul Constanţa, a fost arestat de judecătorii din Iaşi la cererea anchetatorilor DIICOT din oraş. Individul este acuzat că ar fi cerut mai multor minore, prin intermediul unor conturi de pe reţelele sociale, să se fotografieze în ipostaze intime şi să îi transmită imaginile.

În urma cercetărilor, procurorii DIICOT au aflat că preotul nu s-ar fi mulţumit doar cu imaginile pe care le primea şi că ar fi cerut unei fete de doar 10 ani să întreţină raporturi sexuale cu el. „S-a reţinut că, la data de 14.07.2019, prin intermediul aceleiaşi reţele de socializare, a pus la dispoziţia persoanei vătămate minore imagini cu caracter sexual explicit, cunoscând faptul că aceasta are vârsta de 10 ani.

Te-ar mai interesa: Cum procedezi dacă testul este negativ, dar simpto...

În cursul aceleiaşi zile, inculpatul R.G.D., după ce a aflat că persoana vătămată minoră are vârsta de 10 ani, a reiterat faţă de aceasta propunerea de a se deplasa în zona Mangalia pentru a întreţine relaţii sexuale cu el”, au precizat procurorii DIICOT Iaşi.
La trei zile după propunerea indecentă a preotului, acesta a fost reţinut de procurori. Cel puţin alte trei victime au identificat până acum procurorii din Iaşi, acestea având vârste cuprinse între 11 şi 13 ani.

Preotul își racola victimele de pe rețelele de socializare, prin intermediul unor conturi false de Facebook și Instagram.

Te-ar mai interesa: Cât de efeciente sunt măștile? Experiment realizat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private