duminică, decembrie 4, 2022

Preot cu har sau un bun om de afaceri? Câți bani cerea părintele Calistrat ca să citească un pomelnic… Este incredibil ce se spune despre acest părinte-vedetă.

 

Celebrul preot Calistrat Chifan, implicat recent într-un scandal după ce ar fi lovit două enoriașe în curtea Mănăstirii Vlădiceni din județul Iași, a fost filmat la un moment dat în timp ce dezvăluia la câți bani se aștepta pentru a primi un pomelnic de la credincioși.

Te-ar mai interesa: Medicul Adrian Marinescu: Cinci sfaturi utile desp...

Este absolut incredibil și jenant…

Potrivit Impact, preotul Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce își exprima nemulțumirea după ce o enoriașă i-a oferit cinci lei, cerându-i să primească un pomelnic în schimbul acestor bani.

Calistrat vrea procent…

Părintele a precizat atunci și la ce sumă s-ar fi așteptat ca să nu se simtă „luat de prost”.

„Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis că e supărată că nu are bani și să îi primesc un pomelnic. I-am zis să nu mă ia așa. Cât ai dat la vrăjitoare? 1.000 de lei? La mine vii cu 5 lei, mă iei de prost?

Vii cu 100, 10% din cât ai dus acolo.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

De ce preotul e mai prost și trebuie să îți facă rugăciune cu 5 lei, iar aia te prostește, îți spune trei gogoși și îi dai 1.000 lei. De unde e asta?

Nu suport treaba asta, vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”, a spus preotul Calistrat Chifan, scrie Impact.

Preotul Calistrat nu mai are dreptul de a oficia slujbe

Ce spune Arhiepiscopia Iașilor, despre părintele Calistrat Chifan

Arhiepiscopia Iașilor a anunțat că preotul Calistrat Chifan nu mai are dreptul de a oficia slujbe, în perioada cercetărilor și că decizia finală ce va fi luată în cazul lui va ține cont de hotărârea autorităților, în urma plângerii ce a fost făcută împotriva lui.

Te-ar mai interesa: Trei zodii vor fi în al nouălea cer în Decembrie. ...

„În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident.

O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală și de judecată”, a declarat preotul Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, citat de Impact.

Este absolut jenant pentru un preot să se preteze la astfel de comportamente. Rămâne de văzut care va fi hotărârea autorităților împotriva acestei fețe bisericești.

Te-ar mai interesa: Scandal de proporții la Casa Regală. Imagini intim...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private