Sari la conținut

Preotul Cătălin Moroșan a murit. Soția lui, revoltată că nu l-a putut transfera la un spital din Capitală

Preoţii şi credincioşii din România sunt îndureraţi, după ce preotul Cătălin Moroșan a trecut la cele veşnice chiar în prima zi de primăvară.

Preotul Cătălin Moroșan era internat în secția ATI de peste 30 de zile, după ce a ingerat o substanță necunoscută.

După incident, soția preotului se plângea pe un cont de socializare că a încercat să îl transfere la un spital din capitală, dar că întâmpină piedici din partea medicilor. Medicul Mihaela Pundiche Butcaru, din cadrul SCJU, a scris că Mihaela Moroșan face acuzații nefondate la adresa spitalului, potrivit stiridiaspora.ro.

Mai mult, aceasta afirma că medicii din capitală nu și-au dat acordul să îl primească în spitale tocmai din cauza faptului că preotul Moroșan este în stare critică.

„Este mare păcat ceea ce faceți din toate punctele de vedere….”, a spus dr. Pundiche Butcaru, care a mai scris că medicii își fac datoria față de pacienți, chiar dacă aparținătorii aruncă cu noroi în ei.

Reamintim că în luna decembrie a anului trecut, Cătălin Moroșan a fost schimbat din funcția de administrator al centrului de tratament de la Costinești. De asemenea, a fost înlocuit din funcția de paroh al Bisericii de la Gară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel