joi, mai 26, 2022

Vladimir Putin ar putea fi forțat să renunțe la controlul războiului din Ucraina pentru câteva zile, deoarece este pregătit pentru o operație de cancer, a susținut o sursă din interiorul Kremlinului, potrivit Daily Mail.

Se pare că dictatorul rus îl va numi pe șeful Consiliului de Securitate și fostul șef al FSB Nikolai Patrushev pentru a prelua controlul asupra invaziei în timp ce acesta este supus operației de cancer.

Te-ar mai interesa: George Soros spune că civilizaţia „ar putea să NU ...

Shadowy Patrushev, în vârstă de 70 de ani, este văzut ca un arhitect cheie al strategiei de război de până acum – și omul care l-a convins pe Putin că Kievul este condus de neonazişti.

Afirmațiile extraordinare au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa sa este o figură bine plasată în Kremlin.

Potrivit General SVR, Putin ar fi fost diagnosticat cu cancer abdomial și Parkinson în urmă cu 18 luni.

Se pare că liderul rus a amânat intervenția chirurgicală care nu va avea loc mai devreme de 9 Mai, când va fi comemorarea Zilei Victoriei Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial în Piața Roșie.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru combaterea stresului...

Vestea vine pe fondul speculațiilor că Putin va lansa un război total în toată Ucraina și va ordona mobilizarea în masă a bărbaților de vârstă militară, un risc politic considerabil.

Operația fusese programată pentru a doua jumătate a lunii aprilie, dar a fost amânată, a susținut SVR.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale, a cărei dată este discutată și convenită”, a precizat presa.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fat...

„Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată”.

Sursa citată a continuat: „Președintele rus Vladimir Putin are  probleme oncologie, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală”.

De asemenea, suferă de „boala Parkinson și tulburare schizoafectivă”, poartă simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații și manie.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței: care sunt cele 4 grupuri cu risc...

Kremlinul a negat întotdeauna cu fermitate că Putin are probleme medicale și a arătat că este într-o stare de sănătate solidă, chiar dacă a lipsit în mod misterios în ultimii ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private