joi, martie 4, 2021

Președintele statului croat nu a avut nicio reținere aseară, la finala CM. A cântat, a dansat și a trăit la intensitate maximă bucuria calificării naționalei în penultimul act al Cupei Mondiale.

Frumoasa șefă a statului croat a fost un model de eleganță, chiar dacă gazda a avut grijă să își umbrela, pe o ploaie infernală, uitând că are alături o doamnă. Din ce în ce mai multe gafe la nivel înalt pun femeile în posturi ciudate. Regina Angliei a rămas în urma președintelui american Trump, iar Kolinda Kitarovic a stat minute bune în ploaie torențială, în timp ce președintele Putin felicita jucătorii de sub o umbrelă generoasă.

Imaginile au devenit virale şi mulţi s-au întrebat cine este superba şefă de stat. Mai multe publicaţii din Vest s-au grăbit să facă materiale despre aceasta, pornind de la o premisă falsă. Au confundat-o pe Kolinda Grabar Kitarovic cu Coco Austin, potrivit digisport.ro.

“Preşedinta croată a crescut în popularitate graţie Cupei Mondiale, însă mai ales ca urmare a imaginilor cu ea în costum de baie, pe plajă. Internetul a fost plin de asemenea poze, în ultima săptămână. Doar că imaginile prezentate nu sunt ale Kolindei Grabar-Kitarovic, ci ale lui Coco Austin. Imaginile sunt dintr-o vacanţă din 2009, pe care Coco a petrecut-o în Miami, alături de soţul ei, Ice-T”, notează cei de la People.

În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcție din istoria poporului croat. Kitarovic, care a luat loc la oficială în sferturile de finală, alături de președintele FIFA, Giani Infantino, şi de premierul rus, Dmitry Medvedev, dar și de Davor Suker, președintele Federației Croate de Fotbal, a coborât după meci la vestiare pentru a-i felicita pe jucători și a petrece alături de aceștia.

Ultimele stiri

Parteneri