Sari la conținut

Prevenirea cancerului. Carmen Brumă: Fac acest lucru în mod constant. E o metodă importantă de prevenție

Carmen Brumă a dezvăluit ce face în fiecare an, la sfârșitul verii, pentru a preveni cancerul de piele. E o metodă importantă de prevenție!

„Tocmai ce mi-am scos trei alunițe. Fac acest lucru în mod constant. Până acum, în total, am 15 scoase.

Am un istoric de cancer de piele în familie destul de bogat și atunci, după fiecare sezon cald, în fiecare an, în care oricum nu mă expun la soare, adică îl evit cât pot de mult, mă duc la dermatolog și îmi analizează alunițele și vede dacă vreuna dintre ele a suferit modificări periculoase. Iar dacă a suferit modificări periculoase, am ales, de fiecare dată, să o scot. Și așa am ajuns la 15 alunițe scoase și voi face acest lucru de fiecare dată când va fi nevoie. Evident, apoi le ducem la biopsie și așa mai departe.

Vă spun acest lucru pentru că este o metodă importantă de prevenție a cancerului de piele. În cazul în care sunteți într-o situație similară, puteți merge să vă faceți un control la un medic dermatolog”, a zis Carmen Brumă.

Cele mai benefice alimente de sezon pentru organism

Carmen Brumă a realizat un top al celor mai benefice alimente de sezon pentru organism. La 45 de ani, Carmen Brumă arată demențial, datorită alimentației dar și a orelor de sport.

Ea a împărtășit cu următorii de pe Facebook o listă cu cele mai benefice alimente de toamnă și câteva rețete în care pot fi incluse.

„1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov

2. Dovleac: sursa de vitamina B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajută să-ți controlezi pofta de dulce

3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grijă la cantități)

4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune

5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)” este lista completă a alimentelor de toamnă recomandate de Carmen Brumă, pe pagina de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel