sâmbătă, iunie 25, 2022

Previziune care ne dă fiori. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra face o previziune legat de evoluția variolei maimuței și despre provocările pe care vom fi obligați să le depășim prin prisma războiului.

Întrebată despre cum vede evoluția variolei maimuței, Carmen Harra a precizat.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă”.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică. Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private