joi, mai 26, 2022

Previziune Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prevestit în luna Ianuarie că va începe războiul între Rusia și Ucraina, iar recent a revenit în centrul atenției cu un mesaj cumplit.

În Ianuarie, Carmen Harra prevestea: „Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”.

Deși nimeni nu se aștepta la așa ceva, spusele terapeutei s-au adeverit. Recent, Carmen Harra a revenit în atenția urmăritorilor săi cu un mesaj sumbru: ”Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova!🙏🙏🙏”.

Te-ar mai interesa: George Soros spune că civilizaţia „ar putea să NU ...

Previziunile lui Carmen Harra despre război

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Harra explica: „Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.


Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia

„Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Te-ar mai interesa: Dieta keto: 5 alimente SĂNĂTOASE care ar putea împ...

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței: care sunt cele 4 grupuri cu risc...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private