Sari la conținut

Previziune sumbră Carmen Harra: „vin alte pandemii, vine foametea”. Anul în care totul va reveni la normal

Potrivit clarvăzătoarei Carmen Harra, veștile nu sunt deloc optimiste pentru perioada imediat următoare. Aceasta a anunțat la ce se va aștepta omenirea.

Din păcate, liniștea pe care o așteptăm cu toții, nu este prea aproape.

Potrivit clarvăzătoarei, deși vom scăpa de coronavirus, iar valul șase nu va fi atât de grav cum anunță autoritățile, ”revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”.

Carmen Harra susține că ne vom bucura de pace și liniște abia din 2033, însă până atunci omenirea se va confrunta cu multe probleme, scopul final fiind purificarea.

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Citeste si:

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar.

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune până în 2033

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual.

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a completat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune sumbră: „Vine foamete”

„Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… (…) Copiii mei au fost în vacanță. N-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a mai spus Carmen Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.