vineri, august 19, 2022

Ultima previziune lansată de clarvăzătoarea României. Maria Ghiorghiu a transmis un nou mesaj înfiorător! Femeia spune că trăim vremuri grele, dar vor veni și mai grele!

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis incendiul de la Colectiv, a lansat un nou mesaj înfiorător. Femeia a relatat pe blog-ul său o noua previziune care bagă spaima în români! Despre ce este vorba, aflați din rândurile următoare!

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

„Dragii mei,

In aceasta dimineata,desi eram intr-un mijloc de transport in comun,vad la un moment dat, de parca asa fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer innorat inspre Apus,un Cer care s-a dat putin la o parte ca sa faca loc Soarelui divin.

Deci,vedeam Soarele alb cam 2/3 din el, rotund perfect,iar 1/3 ,si anume cea dec la exterior,era rosie ca sangele.
Inchipuiti-va dragii mei, Soarele la mijlocul lui alb luminos, iar in completarea formei lui, rosu intens.

De la stanga la dreapta, pe suprafata Soarelui incepand cu rosu intens, o Mana divina scrie un singur Cuvant,si anume: „Hristos !”

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

Aceasta de mai sus era culoarea scrisa pe Soarele insangerat la exterior sau pe Soarele de foc la exterior.

Era culoarea galben inchis, precum nisipul umed,era culoarea lumanarilor de ceara curata.


Ultima previziune lansată de clarvăzătoarea României

In clipa urmatoare,Cerul s-a innorat si in locul unde aparuse Soarele de foc,Soarele insangerat cu numele pe el, cu numele de Hristos.

Prieteni dragi, fara IISUS HRISTOS si fara MAICA SA si a noastra a tuturor,nu ne vom mantui niciodata.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă NU ne antrenăm creierul? Exper...

Traim vremuri grele,dar vor veni si mai grele. Dar asta nu trebuie sa ne sperie,deoarece,asa trebuie sa fie ca sa se implineasca toate Proorociile.

Sa avem Credinta dragilor, sa avem iubire fata de Aproapele,sa facem fapte bune,fapte de milostenie,si nu ne vom teme nici daca am vedea ca vin peste noi,munti de ape”, a transmis Maria Ghiorghiu pe blog-ul său, pe 11 Iulie.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private