luni, septembrie 26, 2022

Previziunea care îngheață România. Minerva, unul dintre cei mai apreciați astrologi din România, a explicat în podcastul lui Damian Drăghici ce urmează să se întâmple cu țara noastră.

Veștile pentru perioada următoare nu sunt rele, însă avem de trecut un hop luna aceasta.

„Părerea mea este că la noi n-o să fie nimic, din ce m-am uitat eu pe hărți. O să avem un moment mai greu acuma, în august o să fie ceva. August, septembrie, octombrie, noiembrie. Dacă trecem de astea patru luni cu bine… Eu m-am gândit când m-am uitat la lunile astea că este vorba despre financiar, despre planul economic, despre planul medical. La asta mă gândeam. În niciun caz nu mă gândeam la un conflict armat”, a dezvăluit astrologul, în podcastul lui Damian Drăghici.

Te-ar mai interesa: Cum sa alegeti un camin de batrani potrivit pentru...


Previziuni Carmen Harra

Clarvăzătoate vedetelor nu are vești bune și spune că urmează o perioadă în care apar probleme generate de virusuri.

Carmen Harra a transmis că nu vom mai avea treabă cu pandemia de COVID, însă, din păcate, apar alte pandemii. În plus, să nu uităm de problemele generate de situația economică.

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Te-ar mai interesa: Preotul Visarion Alexa ar putea ajunge după gratii...

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice.

Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Nu știu cum este România. Dar, aici, e neobișnuit de cald. Copiii mei au fost în vacanță – n-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate, o realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a spus Carmen Harra, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private