Sari la conținut

Astrolog: ”2022 va fi un an extrem de dificil și complicat”

Mariana Cojocaru, astrolog, transmite că anul 2022 va fi un an extrem de dificil și complicat. Din păcate, nici măcar astrele nu sunt de partea noastră.

Anul 2022 este complicat din punct de vedere financiar. Astrologul subliniază că există zodii cheltuitoare, Leul, dar și zodii cu noroc la bani, cum ar fi Taurii.

”Românii, ca și structură, sunt oameni care se gândesc la ziua de mâine, dar am ajuns în situația în care, pe de o parte, unii nu au ce economisi.

Avem în continuare sate sărăcite, pe de altă parte, și românii care veneau pe nivelul mediu acum nu mai funcționează. Se pune problema din ce vom economisi, pentru că facturile vor fi cum vor fi, iar prețurile tot cresc.

Per total, 2022 va fi un an financiar extrem de dificil și extrem de complicat.

Suntem într-un an în care karma este în Taur

Când vorbim de Taur, vorbim de bani. Suntem într-un an în care karma este în Taur. Prin urmare, cei care sunt foarte încăpățânați și mizează pe ceva, pot să obțină câștiguri, pot să atingă un prag care să fie mulțumitor, dar nu ca în alți ani.

După Taur, urmează Vărsătorul, Scorpionul și Leul, zodii fixe.

Când vorbim de Tigru de apă, care aparține practic ca echivalent unei zodii de aer, vorbim de Balanță și de Gemeni, pentru că sunt zodii de aer ca și Vărsătorul.

În categoria zodiilor care cheltuie mult și nu se uită la bani este Leul. Leul este cel mai cheltuitor, dar și are noroc la bani.

Apoi, Balanțele cheltuie și ele mult, pentru că în general se răsfață mai mult decât alte zodii.

Și tot în top este și Săgetătorul, care în general se spune că are mână spartă. Și are noroc la bani, dar și cheltuiește pe măsură”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, sâmbătă, la emisiunea Income, de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: