Sari la conținut

Previziuni Carmen Harra. Ce se întâmplă cu românii în 2023

previziuni
Sursă FOTO: RomaniaTV
Avertisment pentru români

Previziuni Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare și-a prezentat viziunile pentru anul 2023, care se apropie cu repeziciune.

Mulți români sunt optimiști și speră că anul 2023 va aduce liniște, însă Carmen Harra îi dezamăgește, căci veștile sale nu sunt deloc bune.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată.

Carmen Harra: Se ajunge la o cădere monetară globală

La un moment dat, vedeta spunea că perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem printr-un purgatoriu.

În plus, Carmen Harra mai spune că se va ajunge la o cădere monetară globală și este recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, dată fiind situația globală economică.

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel