joi, octombrie 6, 2022

Carmen Harra revine cu noi previziuni care îi sperie pe români. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit ce se va în Noiembrie în România, pe fondul nemulțumirii oamenilor.

Carmen Harra vorbește despre o revenire la proteste, din cauza nemulțumirii oamenilor. Potrivit clarvăzătoarei, o să se întâmple ceva care o să ne ajute să ne eliberăm.

Previziuni Noiembrie. „Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...


Cum atragi banii în viața ta

Carmen Harra, clarvăzătoarea vedetelor, a dezvăluit metoda prin care oricine poate face bani.

Pentru cei care nu știau asta, Carmen Harra a ajuns în Statele Unite cu 40 de dolari în buzunar, iar în timp a ajuns să facă milioane. Vedeta spune că există o metodă prin care oricine poate face asta. În plus, aceasta spune că așa procedează milionarii lumii.

”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus Harra.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private