joi, octombrie 6, 2022

Previziuni Septembrie. Mariana Cojocaru, astrolog, anunță o toamnă intensă, asta pentru că şapte planete intră în mișcare retrogradă şi pot apărea atât tensiuni sociale, cât şi politice.

„Va fi o toamnă intensă. Pe parcursul verii vor fi mai multe planete care vor intra în mișcare retrogradă, Uranus retrograd este foarte bine plasat în Taur, iar acum luna septembrie vine cu Mercur retrograd. Sincer, el nu ar fi atât de dur sau de agresiv, sunt planete mult mai grele și mult mai agresive.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

„Mercur retrograd creşte riscul de accidente şi divorţ”

Să vedeţi în luna octombrie, când va intra și Marte retrograd.

Mercur retrograd este planeta Fecioarei, pentru că vorbeam de luna Fecioarei, şi înseamnă o planetă care îşi pune amprenta asupra mai multor lucruri din existența noastră și în primul rând potențează pericolul de accidente.

Va fi o lună destul de aglomerată, lumea se organizează, se întoarce din vacanță, din concediu, începe freamătul peste tot, încep şcolile, trebuie să fie atenți oamenii la riscul crescut de accidente. Un sfat bun: „festina lente”, adică grăbiți-vă încet, fiți atent la acest risc.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Pe urmă, Mercur retrograd poate să vină cu certuri, dispute în plan amoros, pentru că Mercur când este în mers direct, dă frâu, lumea ia avânt, discută, nu pune la suflet, dar când intră în mișcare retrogradă, ne aducem aminte de toate.

Când vorbim de cupluri, de relații, se scormonește acolo, încep reproșurile. Prin urmare, risc crescut de certuri, de separări, de divorț, de trântit ușa, de plecat la mama.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...


Mariana Cojocaru: „Septembrie 2022 vine şi cu tensiuni sociale și politice”

Apoi, mai vine cu tensiuni sociale și politice. Fiind o planetă a comunicării, agitației, lucrurile trebuie puse cap la cap, lămurite, discutate și rediscutate. Septembrie vine cu tensiuni sociale și politice, pentru că va crește gradul de nemulțumire, pentru că şapte planete retrograde nu e de aici de colo.

Și mai vine cu un blocaj pe comunicare, pentru că unii nu sunt excelenți comunicatori și, prin urmare, în momentul în care Mercur este retrograd, parcă nu-ți găsești cuvintele, parcă ai vrea să faci alte lucruri, parcă ai vrea să te gândești cum să spui adevărul cuiva, dar să nu superi”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private