joi, august 18, 2022

Previziuni RUNE 11-18 iulie. Atenționare pentru această zodie! Voropchievici: Să fie prudenți.

Săptămâna aceasta aduce schimbări benefice, dar și atenționări pentru unele zodii. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

Racii au nevoie de odihnă, Balanțele sunt în pragul unei perioade faste, iar Scorpionii sunt sfătuiți să fie foarte atenți.

Te-ar mai interesa: Secretele tenului perfect după 50 de ani: cum ne î...

Previziuni RUNE 11-18 iulie: Berbec

Berbecii trebuie să-și consolideze poziția acasă și în societate. Este o săptămână în care trebuie să arate cine sunt.

Taur

Taurul, în săptămâna 11-18 iulie 2022, trebuie să adopte o altă tactică, o altă optică în abordarea tuturor problemelor, pentru că nu au duc la un rezultat bun. Trebuie să schimbe tactica.

Gemeni

În săptămâna 11-18 iulie 2022, Gemenii sunt pregătiți să se certe cu toți. Au bătălii furtunoase. Sfatul runei este să rămână calmi, pentru că totul se va rezolva.

Previziuni RUNE 11-18 iulie: Rac

Racii au un mesaj dublu. Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a apropiaților. Cei care sunt mai grijulii, să se mai relaxeze.

Te-ar mai interesa: 6 „toxine” extrem de periculoase: Efec...

Leu

Leii trebuie să fie puternici și forțoși. Să aibă tărie și să treacă este unele neplăceri. Forță și putere.

Fecioară

Vunjo pentru Fecioare. Săptămâna 11-18 iulie 2022 este o săptămână de aur. Au călărețul câștigător. Să fie siguri de câștiguri.

Previziuni RUNE 11-18 iulie: Balanţă

Balanţele se pune pe îndrăgosteală. Fertilitate și belșug pentru Balanțe. Peste puțin timp dorințele vor deveni realitate.

Scorpion

Scorpionul stă pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să fie prudenți.

Te-ar mai interesa: Președintele Societății de Radiologie, reacție des...

Săgetător

O veste frumoasă pentru Săgetători. Să lase grijile și problemele în urmă. Să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Previziuni RUNE 11-18 iulie: Capricorn

Capricornii susțin o bătălie. O mică bătălie, dar nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt convinși că trebuie să câștige.

Vărsător

Vărsătorii pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, doar dacă fac un consiliu de familie. Ei sunt cam visători.

Peşti

Peştii se cam grăbesc și dacă nu au răbdare mâna norocului nu poate fi forțată. Să nu-și dorească azi, ce trebuie să fie pentru mâine. Deci, răbdare pentru Pești.

Te-ar mai interesa: Sfatul zilei de 18 august: Nativii Balanță trebuie...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private