miercuri, iunie 29, 2022

Previziuni RUNE 14-20 Februarie. Mihai Voropchievici, numerolog, a transmis în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse mesajul runelor pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP RUNE 14-20 februarie 2022:

BERBEC

Runa vine și dă un sfat: liniște-te, fii calm, ai răbdare. Vrei surprize plăcute? Nu te grăbi!

TAUR

Este dat peste cap pentru că nu știe ce să facă. Atenție, în săptămâna următoare poți începe o viață nouă. Tot ce ți-ai dorit se îndeplinește. Ai o săptămână extraordinară, cu schimbări benefice.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

GEMENI

Intră într-o săptămână de protecție divină, sunt protejați împotriva tuturor răutăților.

RAC

E pus pe scandal. De multe ori, când nu le merg lucrurile, caută țap ispășitor. Mai tăceți! Nu mai faceți scandal din orice.

LEU

Săptămână în care trebuie să aibă putere, forță, tărie, să treacă peste niște încercări, probe care se răsfrâng asupra voastră ca un fel de karmă la ceea ce n-ați dus la bun sfârșit.

FECIOARĂ

Poate să primească un adevăr extraordinar de important, care poate veni cu marcaj, dar și cu schimbări benefice. Mai aveți o probă de dus.

Te-ar mai interesa: Ce este recomandat să mănânci în funcție de ZODIE...

BALANȚĂ

Puteți rezolva toate problemele pe care le aveți, găsind răspunsuri în familie, după ce veți pune toate cărțile pe masă!

SCORPION

I-a pus mâna Dumnezeu în cap! Vești bune, surprize. Va fi o săptămână cu beneficii din trei surse diferite.

SĂGETĂTOR

Schimbați tactica! Abordați total diferit toate problemele, schimbând tactica. Vedeți unde ați greșit, cum ați acționat.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

CAPRICORN

Sunt pe cai mari, câștigă pe toate planurile.

VĂRSĂTOR

Intră pe o pojghiță de gheață foarte subțire, din cauza causticității lor. Trebuie să fie prudenți. Vedeți ce s-a întâmplat și unde trebuie să reparați.

PEȘTI

Dragoste nouă, fierbinte.


Previziuni 2022. Voropchievici: Este menit să ne aducă tuturor dragoste și armonie

“Este un an 20-22. După cum puteți vedea avem deja trei de “2”, ceea ce rezultă un “6”. După anul “5” tumultos, când totul era pe factorul de neașteptat, mai este nevoie și de dragoste și armonie. Anul universal “6” este menit să ne aducă tuturor dragoste și armonie.

Te-ar mai interesa: Atenție la căpușe! 14% din populația lumii s-a inf...

În primă fază, anul universal “6” are 87% liniște, pace, aromonie și tot ce înseamnă dragoste, dar pe lângă lucrurile pozitive ar cam trebui să ne așteptăm și la alte lucruri cu încărcătură negativă.

2022: lovituri de stat, revoluţii. Nu este un an întâmplător pașnic. Exisă realinieri din punct de vedere politic. Pot exista chiar lovituri de stat, revoluţii, nici războaiele nu sunt excluse. Aici, ne referim pe tot globul. Totul se va face la nivel mare, deci nu discret.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...

Ies secretele la iveală. Cheltuielile inutile sunt la tot pasul și ne vor urmări. Este un an în care portofelul trebuie sigilat. Tentațiile sunt foarte mari. Fiind un an de dragoste și frumusețe, va fi mai greu.

O să avem bani din două surse. Din salariu și o oportunitate de a găsi alte surse adiacente. Avem și două alegeri. O iau sau nu o iau.

Profesiile care sunt avanjate în acest an universal “6” sunt: tot ce însemnă cadru militar, chirurgii, piloții, HoReCa, IT, serviciile de croitorie, dar și toate profesiile care cer asumarea de responsabilitate. Este un an propice pentru aceste meserii.

Avantajul anului este acela de a avea șansa de a alege. Avem șansa de a alege. Nu mai sunt constrângerile de anul trecut”, a spus maestrul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private