joi, iunie 30, 2022

Predicții rune 20-26 iunie. Protecție dublă pentru această zodie.

Se anunță o săptămână cu multe schimbări pentru toate zodiile. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale. Gemenii găsesc rezolvarea multor probleme, Vărsătorii vor călători iar Peștii au protecție divină.

Predicții rune 20-26 iunie pentru Berbec

Pentru Berbeci, și săptămâna următoare să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante și să fie pregătiți pentru această schimbare. Foarte important: se rezolvă multe lucruri pe care le așteaptă. Sunt Berbeci care așteaptă o rezoluție, un răspuns.

Te-ar mai interesa: Cum arată regimul lui David Popovici. A exclus ace...

Taur

Taurii intră, cum au intrat și alte zodii, într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, sunt ei cu ei și cu Dumnezeu. Au nevoie de o săptămână în care să se retragă, chiar o pauză, poate la trebuie o pauză sufletească, de regenerare.

Gemeni

Gemenii pot găsi rezolvarea tuturor probleme pe care nu le-au discutat săptămâna precedentă şi sunt ceva probleme. Puneți și faceți un consiliu de familie și rezolvați toate problemele care vă frământa, că altfel nu se mai poate. Nu găsiți rezolvări de unul singur, numai împreună cu ceilalți.

Predicții rune 20-26 iunie Rac

Racul încă e pus pe bătălii. Vrea să se mai certe cu cineva, să mai obțină ceva, dar runa îi spune nu te mai neliniști, stai liniștit, nu fi îngrijorat că vei câștiga în mod sigur, nu e nevoie de bătălie.

Te-ar mai interesa: Horoscop 30 iunie. Previziuni astrale: Zodii care ...

Leu

Leul e pregătit să înceapă o viață nouă. Este o revigoare are în toate planurile, așa că țineți-vă bine și țineți portofelul ca lumea, că e revigorare și în disponibilitățile financiare, nu numai fizice.

Fecioară

La Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, toate visurile voastre se vor împlini. Doamne ajută!

Predicții rune 20-26 iunie Balanţă

Balanţele au o rună bună. Sunteți sfătuiți să lăsați în urmă toate grijile, toate problemele și toate necazurile. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Te-ar mai interesa: Oana Zăvoranu, scandal cu managerul Spitalului Col...

Scorpion

Pentru Scorpion, e o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Deci e o certitudine, nu o probabilitate.

Săgetător

În schimb, la Săgetător vine Vunjo care nu a mai venit cam demult, deci totul va fi bine.

Predicții rune 20-26 iunie Capricorni

Capricornii caută două opțiuni care să le satisfacă dorințele. Sunt pe punctul să mute din casă sau de la serviciu. E foarte posibil ca mutându-se din casă sau serviciu să-și găsească pe perioada de vară un loc de muncă. Vor acționa foarte favorabil, dacă nu se mută din serviciu măcar din casă se mută și tot câștigă ceva.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

Vărsător

Vărsători, sunteți pregătiți vă faceți bagajele? Astrele vă anunţă o călătorie. Aceşti nativi de vreo două săptămâni tot pe drumuri sunt, tot fac călătorii. Poate sunt în interes de serviciu sau poate interes personal.

Peşti

Peştii vor avea protecție divină, astfel că vor fi protejaţi de două ori. Deci, săptămâna următoare vor avea o protecție din toate punctele de vedere și împotriva tuturor forțelor malefice care-i înconjoară.

Te-ar mai interesa: Măsură de urgență. Ce se întâmplă cu băuturile cu ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private