marți, mai 30, 2023

Ucraina se confruntă cu atacurile agresive din partea președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Acesta a început invazia Ucrainei pe 24 februarie, 2022, iar lumea îi condamnă acțiunile, susținând că acestea îl vor ajunge din urmă.

Președintele S.U.A., Joe Biden, a declarat că Putin va avea de suferit în urma deciziilor de a invada Ucraina și de a continua atactul agresiv asupra statului.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Joe Biden a subliniat faptul că el va suferi mult după aceste acțiuni, deși pe moment ar putea să nu simtă acest lucru.

La nivel mondial, foarte multe state au adoptat sancțiuni împotriva Rusiei care afectează țara pe toate planurile, de la cultură până la economie.

„Vladimir Putin va suferi mult”

În discursul președintelui american Joe Biden despre Starea Uniunii de la Washington, din 1 martie 2022, liderul de la Casa Albă a subliniat faptul că Rusia lui Vladimir Putin va plăti scump o lungă perioadă de timp pentru invazia din Ucraina, chiar dacă campania militară inițiată de Moscova în Ucraina va reuși într-un timp scurt.

Te-ar mai interesa: CNSU a aprobat Planul Național de Răspuns la Situa...

”Deși poate obține câștiguri pe câmpul de luptă, Putin va plăti un preț ridicat în continuare pe o perioadă lungă”, a spus Biden în alocuțiunea sa, notează Reuters.

Ce consecințe va suferi Rusia din cauza deciziilor lui Putin

Joe Biden a vorbit Congresului în a șasea zi de război provocat de Rusia în Ucraina, iar la un moment dat el s-a îndepărtat de textul pregătit și a adăugat: „Putin nici nu are idee ce urmează”, dar fără să dea detalii.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

„Vom bloca accesul Rusiei la tehnologie, care îi va slăbi puterea economică și armata, în anii următori. Când va fi scrisă istoria acestei ere, războiul lui Putin împotriva Ucrainei va lăsa Rusia mai slăbită, iar restul lumii mai puternic”, a spus Biden.

Deși președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a solicitat ajutorul militar lui Biden, acesta a refuzat. În schimb, l-a ajutat cu informații despre campania militară pornită de Putin și, de asemenea, a pornit sancțiunile, exemplu urmat imediat de restul lumii.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private