duminică, august 7, 2022

Daniela Simulescu, astrolog, a dezvăluit ce ne așteaptă în luna Iulie din punct de vedere astrologic. Apar multe îngrijprări din punct de vedere financiar!

”Luna iulie dă tonul pentru restul anului 2022” spune astrologul, conform Astrosens.ro. ”Intrarea lui Marte în Taur vrea să ne arate ce este practic și concret în viața noastră, iar Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie vrea să scoată în evidență dacă am evoluat sau nu din ianuarie până acum.

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Teodora de la Sihla, ocroti...

Marte se apropie de Uranus și Nodul Nord și de careul cu Saturn. Deci vom trece prin multe îngrijorări din punct de vedere financiar.

Astrele ne invită să ne și distrăm, dar să ne și asigurăm că avem o rezervă. Cu Mercur și Venus în tranzit în semnul Racului, vom căuta siguranța, liniștea și armonia în orice. Jupiter va retrograda începând cu data de 28 iulie și va readuce în fața noastră toate inițiativele începute după 11 mai.

Sau te vei trezi că ai lăsat viața să treacă fără tine și că este cazul să nu mai aștepți să pice nimic din cer, ci să te apuci de treabă. De asemenea, îți vei da seama unde ai avut încredere oarbă și zero dovezi concrete.” conform sursei citate.

Te-ar mai interesa: Băuturi care scad colesterolul. Include-le în diet...


Atenționare pentru cei din zodia Fecioară

”ce au realizat pe plan profesional în ultimul timp, să zicem în ultima jumătate de an.” ”Gândiți-vă în ultima jumătate de an care a fost progresul vostru din punct de vedere profesional. Dacă simțiți că nu a fost niciun progres, poate că e cazul ca din 30 iunie să abordați altfel situația, să îmbunătățiți ceva la voi, în primul rând, nu la alții” a mai spus astrologul pentru nativii Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie 2022.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

”Cu cât vă îmbunătățiți mai bine pe voi începând cu această lună nouă din 29 iunie, cu atât vă vor merge lucrurile mult mai bine” a mai spus astrologul.

”Nu este săptămâna în care să vă implicați în ce ține de risc extrem, de adrenalină, de lucruri pe care nu le puteți controla. Nu vă lăsați purtați de o manie, chiar dacă aveați impresia despre voi că sunteți mai curajoși. Careul dintre Mercur și Neptun de la sfârșitul săptămânii nu-mi place pentru voi deloc” a mai spus astrologul, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private