Sari la conținut

Previziunile medicului Adrian Marinescu despre cum vor arăta sărbătorile de iarnă: „ E clar că vom avea …”

mijloace terapeutice
Sursa foto: EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul National de Boli Infectioase ,,Prof. Dr. Matei Bals”

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate de toată lumea, însă situația epidemiologică ridică multe semne de întrebare despre potențiale măsuri de relaxare. Medicul infecționist, Adrian Marinescu, în cadrul unui interviu în emisiune „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, a declarat că ne vom putea bucura liniștiți de sărbători, însă face apel la populație să se vaccineze.

„În momentul de față lucrurile sunt mai mult decât echilibrate și de la o zi la alta situația e mai bună. Numai că nu poți să nu te uiți cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo.

E clar că vom avea sărbători liniștite, este un lucru cert pentru noi toți, dar contează ce va fi pe urmă.

Și eu sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus directorul medical de la „Matei Balș”

Medicul recomandă respectarea măsurilor anti-COVID pentru a avea sărbători liniștite.

Citeste si:

„Sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a mai spus Adrian Marinescu.

Potrivit medicului Adrian Marinescu, vaccinarea face diferența între cazurile grave de COVID-19 și cele ușoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.