Sari la conținut

Prietena șoferului criminal șochează: „Eu îl susțin. Să mai omoare pe cine vrea!”

Sursă foto: colaj foto Instagram Vlad Pașcu
Vlad Pașcu recunoscut pentru petrecerile cu droguri

Prietena tânărului Vlad Pascu, consumatorul de droguri vinovat de accidentul din 2 mai, a afirmat că îl sprijină în continuare pe Vlad Pascu și nu o interesează părerea altora.

Prietena lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din 2 mai, a mărturisit că este alături de acesta necondiționat. De asemenea, tânăra a mai spus că îi este alături prietenului ei și că nu o interesează părerea celorlalți. Are o mare stimă pentru Vlad Pascu, în pofida faptului că el a ucis doi adolescenți.

De altfel, prietena tânărului dependent de droguri îl încurajează pe acesta să ucidă pe oricine dorește.

„Da, măi, eu îl susțin. E fratele meu. Să mai omoare pe cine vrea.”, sunt cuvintele tinerei, prietena lui Vlad Pascu, potrivit Wowbiz.

Nu este singura prietenă a tânărului dependent de droguri care l-a apărat, cu toate că acesta a ucis două persoane, scri EVZ.

Ce spun părinții lui Vlad Pascu, tânărul dependent de droguri

Mihai și Miruna Pascu, părinții bogați ai tânărului dependent de stupefiante, se declară cutremurați de tragedie. Aceștia spun, de asemenea, că se declară alături de familiile adolescenților morți și că vor lăsa justiția să-și facă datoria.

Părinții lui Vlad au mai declarat că fiul lor va trebui să plătească pentru faptele sale. Cu toate acestea, aceștia și-au plătit cei mai buni avocați pentru a-și scăpa băiatul de pușcărie.

„Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au spus Mihai și Miruna Pascu.

Părinții făptașului au declarat, de asemenea, că înțeleg revolta familiilor celor decedați. Aceștia au afirmat că dispariția unui copil este cea mai mare tragedie.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil.

Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.”, a spus familia Pascu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.