Sari la conținut

Vlad Pascu ar fi intrat în sevraj la închisoare. Medicii care îl supraveghează spun că șoferul care a ucis 2 tineri în 2 Mai devine agresiv verbal

Sursă foto: colaj foto Instagram Vlad Pașcu
Vlad Pașcu recunoscut pentru petrecerile cu droguri

Din cuprinsul articolului

Vlad Pascu, șoferul de 19 ani, care a ucis doi tineri și a rănit alți patru, se află de câteva zile în arestul poliției. El a fost audiat ieri de procurorii DIICOT, apoi s-a întors în celulă, unde ar fi intrat în sevraj, potrivit publicației Cancan. 

În urmă cu câteva zile, un tânăr de 19 ani a lovit din plin un grup de copii aflați pe trotuarul unui bulevard din zona 2 MAI. În urma coliziunii, din cauza vitezei excesive, doi tineri au murit pe loc. Sebastian Olariu, în vârstă de 21 de ani, a fost lovit din plin, iar trupul său a fost spintecat în două. Trunchiul a rămas pe trotuar, iar picioarele au fost aruncate în vegetația aflată la câțiva metri depărtare.

Roberta Dragomir a decedat și ea pe loc, iar impactul a fost atât de puternic, încât tatălui fetei i-a fost greu să-și identifice copilul la INML. Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de politiști în Vama Veche. Testat cu aparatul antidrog, el a ieșit pozitiv la cocaină, iar examenele de sânge au relevat faptul că el consumase trei substanțe halucinogene, cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Vlad Pascu ar fi intrat în sevraj

În aceste momente, Vlad Pascu se află în arestul poliției, iar publicația cancan.ro susține că starea acestuia nu este deloc bună. Dependent de droguri de la vârsta de 13 ani, tânărul de 19 ani a intrat, deja, în sevraj, iar reacțiile acestuia sunt uluitoare:

“Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: