sâmbătă, iulie 2, 2022

Ducele și ducesa de Sussex au distribuit prima fotografie cu fiica lor Lilibet, după ce i-au sărbătorit prima aniversare.

Cuplul a sărbătorit ziua de naștere a micuței Lilibet cu un picnic în curtea din spate a cabanei Frogmore. Imaginea este prima pe care o vedem cu fetița.

Meghan Markle și Prințul Harry organizează o petrecere. Sâmbătă, fiica ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet Diana Mountbatten Windsor, a împlinit un an, iar familia a lansat neoficial o poză pentru a sărbători.

Te-ar mai interesa: Cod galben și portocaliu de ploi și vijelii în jum...

Prima fotografie cu Lilibet Diana

Realizată de fotograful Missan Harriman, imaginea o înfățișează pe micuța Lilibet zâmbind pe terenul casei Sussex, Frogmore Cottage, în timpul petrecerii pentru ziua ei de naștere. Poartă o rochie de culoare albastru deschis și o fundiță în păr.

Familia și prietenii apropiați au participat la picnicul intim dat în onoarea lui Lilibet în Windsor, potrivit BBC.

Printre invitați se spune că ar fi fost Zara și Mike Tindall, precum și copiii lor.

Familia Sussex au fost în Anglia pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei, care a durat patru zile în Marea Britanie.

Ce semnifică numele ales de prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan au numit-o pe Lilibet după porecla pe care Familia Regală i-a dat-o Reginei Elisabeta aII-a, străbunica copilului.

Te-ar mai interesa: Sfâșietor! Un tânăr de doar 20 de ani a hotărât să...

Numele ei de mijloc, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita ei răposată bunica”, Prințesa de Wales, a spus cuplul la momentul nașterii ei anul trecut.

Ea este al 11-lea strănepot al Reginei și este al optulea la rândul său la tron.

Fratele ei Archie s-a născut în mai 2019.

Lili și fratele ei Archie au fost amândoi în Marea Britanie pentru Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, deși niciunul dintre copiii din Sussex nu a avut apariții publice în timpul evenimentelor.

Te-ar mai interesa: Ce să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă...

Meghan și Harry, totuși, au participat sâmbătă la slujba Reginei de Ziua Recunoștinței la Catedrala Sf. Paul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private