Sari la conținut

Primarul Kievului avertizează: „Este posibil ca Putin să folosească arme nucleare”. Ce trebuie să știe toți românii despre intențiile sale

Ucraina rezistă în fața atacurilor controlate de președintele Rusiei, Vladimir Putin. Acest lucru ar putea duce la utilizarea armelor nucleare, susține primarul Kievului.

Primarul Kievului, Vitali, Klitschko, a declarat că Vladimir Putin ar putea folosi arme nucleare drept o ultimă încercare de a-i convinge pe ucraineni să se predea.

Vitali Klitschko adaugă faptul că ucraineii nu au de gând să renunțe, ceea ce l-ar putea stârni pe Vladimir Putin să recurgă la o astfel de acțiune.

Putin ar putea folosi arme nucleare

Întrebat dacă Putin va folosi arme nucleare, primarul a spus că speră să nu facă acest lucru, dar că este o posibilitate.

Sperăm să nu facă asta. L-am ascultat pe Vladimir Putin, dar trupele ruse nu au succes în Rusia. Soldații ucraineni sunt bravi și nu au dat nicio șansă rușilor. Tocmai de aceea este posibil ca Vladimir Putin să folosească arme de distrugere în masă pentru a ne distruge țara, iar în rândul populației să folosească arme nucleare, chimice! Este posibil!”, dezvăluie primarul Kievului.

Citeste si:

Ce intenții are Putin?

Vladimir Putin și-ar putea dori să aducă înapoi toate țările care au făcut parte din blocul sovietic.

Întrebat dacă Rusia își va opri încercările de expansiune la Ucraina, primarul Kievului a precizat că fostele țări ale blocului sovietic ar putea fi viitoarele ținte ale lui Putin.

Planurile lui Putin sunt să refacă Imperiul Rus și România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambițiile rușilor? Donetsk și Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Rușii au invadat Țările Baltice? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor.”, a explicat Vitali Klitschko, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.