duminică, ianuarie 23, 2022

Primarul Timișoarei, confirmat cu Covid. „Am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat”.

Dominic Fritz a anunțat pe contul său de Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19. Primarul Timișoarei a mai spus că va rămâne în izolare pentru următoarele 14 zile. Acesta a precizat că a simțit dureri musculare și a avut și o stare subfrebrilă, ceea ce l-a determinat să facă testul.

Te-ar mai interesa: HOROSCOPUL RUNELOR 24 -30 ianuarie 2021. Pe aceast...

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră.
Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus”, a spus Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei, confirmat cu Covid. „Am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat”

Primarul Timișoarei a mai spus că cel care va îndeplini atribuțiile de primar va fi Ruben Lațcău. La rândul lor, atât viceprimarul Ruben Lațcău, cât și secretarul Primăriei Timișoara, Caius Șuli, au fost confirmați în decembrie cu virusul SARS-CoV2. Ambii au rămas acasă, secretarul avea simptome ușoare, iar viceprimarul era asimptomatic.
„Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău, care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.
Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare.
Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.
Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a fost mesajul primarului Timișoarei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private